Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

Absolutní pokrytectví globálních (j)elit

13.10.2016 19:07
USA pod falešnou záminkou napadly Irák.
Vpadly do Afghánistánu, kde je situace dnes horší než před vpádem.
USA pouze ve svém mocenském zájmu rozvrátily Libyi podporou teroristů proti Kaddáfímu, kterého nechaly zavraždit.
USA pomohly přistěhovalým Albáncům ukrást část území Srbska, na základě lží a falešných obvinění, klidně bombardovaly srbské civilisty- aby si pak v Kosovu mohly založit největší americkou vojenskou základnu v Evropě.
USA financovaly mnoho let opoziční teroristické skupiny v Sýrii, aby napomohly svržení demokraticky zvoleného prezidenta Assada a dodnes těmto teroristům pomáhají výcvikem, dodáváním instruktorů a poradců a především dodávkami výzbroje.
USA financovaly a organizovaly kyjevský Majdan- tedy násilný převrat proti demokraticky zvolenému prezidentovi, následně odporovaly genocidu východní části Ukrajiny na Donbasu dotýkající se rusky mluvících obyvatel, včetně etnických Rusů.
......

Konflikt na východě Ukrajiny trvá už déle než dva roky a Západ od počátku viní Moskvu, že proruské seperatisty vyzbrojuje a vysílá za hranice vlastní vojáky. ..........
 
NO TO BY PUTIN NEBYL CHLAP, KDYBY NEPOMÁHAL LIDEM V NOVORUSKU NA DONBASU..... ON TAM TY VOJÁKY POSÍLÁ NAPROSTO SPRÁVNĚ., STEJNĚ JAKO SPRÁVNĚ POMÁHÁ ASSADOVI V SÝRII.
 
........... naprosto děsivý je ten dvojí metr, neustále uplatňovaný na činy Američanů a Ruska.
Zatímco Amíci napadají cizí státy a ničí jejich vlády- je to prohlašováno za "šíření západní svobody a demokracie, Rusové jsou napadáni a obviňováni ze všeho možného i jakmile někomu přijdou na pomoc.
 
Je mi odporné tohle globální pokrytectví otevřeně kryté i OSN.
Považuji USA za fašistický agresivní stát, jehož politika otevřeně míří k cíli světovlády USA bez ohledu na počty mrtvých- naopak snížení globální populace je pravděpoobně také cílem americké vlády.

 

Vyhledávání