Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

Budoucnost lidstva je čistá hrůza ...

09.06.2011 16:21

Budoucnost lidstva je čistá hrůza ...

Pokud nedojde k zásadní změně vpravdě revoluční, bude s největší pravděpodobností titulek mého článku hrůznou realitou a Orwellův román se stane skutečností. A původcem této hrůzy je skupina Bilderberg.

Přečetl jsem skutečně dost materiálů na téma existence a činnosti této skupiny politiků, finančních magnátů a vedoucích představitelů politických i jiných institucí a musím konstatovat, že tito lidé jsou již několik desetiletí neoficiální světovou vládou, nikým nevolenou a přesto ovlivňující, či spíše ovládající osudy lidí a celého lidstva. Jejich metody však vykazují znaky skutků a jsou skutky, které jsou v tzv. vyspělé demokratické společnosti považovány za nemravné a trestné. Nájemné vraždy, uplácení z peněžních toků jdoucích zcela mimo jakoukoli kontrolu, dosazování vlád, svrhávání vlád, ničení celých států .... to vše jsou běžné metody používané skupinou Bilderberg.

Nejhrůznější na tom je, že jejími členy a členy jejích odnoží jsou i představitelé a vysocí ústavní činitelé ČR, novináři či prominentní miliardáři : Václav Havel, Karel Schwarzenberk, Jiří Pehe, Alexandr Vondra, neúspěšný kandidát na prezidenta Jan Švejnar, Michael Žantovský či český velvyslanec u NATO KArel Kovanda. Všichni tito lidé se více či méně snaží činnost skupiny Bilderberg bagatelizovat a tvrdí, že jde pouze o jakýsi klub elit, kterým jde o dobro lidstva. NEJDE ! Uvěřit jejich lžím znamená rezignaci na vlastní osud a umožnění vzniku skutečné oficiální světovlády, pod jejíž vedením vznikne v podstatě přesná kopie toho, co popsal vizionář Orwell.

Velmi všem doporučuji ke čtení rozhovor se švýcarským bankéřem, který odhaluje hrůzné praktiky a činy bilderbergovců, které používají k ovládnutí světa a k realizaci jejich cílů . Přepis rozhovoru najdete zde:

https://www.osud.cz/rozhovor-se-svycarskym-bankerem-odhaluje-plany-bilderbergeru-2011-na-zavedeni-cenzury-internetu

Musím říci, že při čtení rozhovoru mi šel mráz po zádech a i kdyby byl pravdou jen zlomek vyřčeného, je jasné, že lidstvo je vedeno do celosvětové diktatury a do područí právě vybraných členů skupiny Bilderberg a jejích odnoží.

Prosím lidé přemýšlejte nad tím, jestli jste ochotni přistoupit na tuto globální hru s Vašimi osudy, a jestli dopustíte, aby Vaši potomci žili jako novodobí otroci a vazalové několika nejmocnějších a nejbohatších lidí, kteří sami see evidentně považují za bohy.

Za mne prohlašuji, že pokud budu mít tu možnost, i těmto mocným se postavím společně se všemi, kteří již prohlédli největší špinavost v celé historii lidstva, a kteří jsou odhodláni sebe a své potomky před novodobým otroctvím chránit.

Ač zatvrzelý ateista dodám jen: Bůh ochraňuj lidstvo

Vyhledávání