Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

Drábkova důchodová reforma dle plánu TOPíčků bude pěkné svinstvo ....

16.02.2011 10:17

Za těch 20 let od sametové švidlrevoluce jsem viděl hodně zákonů, které jakoby předkládali naprostí hlupáci ( což mimochodem i byla skutečnost- jinak si nelze vysvětlit neustálé nucené novelizace jen pár měsíců platných zákonů ), ale to co poslední dobou padá z ministra Drábka- to už jsou skutečně výplody a představy chovance bohnické léčebny.

Podle posledních informací o plánu jeho "důchodové reformy" hodlá Drábek zavádět ekvivalent středověkého pravidla, kdy pokud někdo zemřel bez dědiců- jeho majetek připadl církvi. Ministr Drábek pod tlakem svého šéfa a faktického předsedy vlády Kalouska totiž nevymyslel jen POVINNÉ SPOŘENÍ DO PRIVÁTNÍCH FONDŮ , ale přidal ještě záměr, kdy PO ÚMRTÍ SPOŘÍCÍHO MAJÍ VLOŽENÉ A NASPOŘENÉ PENÍZE ZŮSTAT VLASTNÍKŮM FONDU, místo aby byly logicky vyplaceny dědicům . Tato neskutečná zlodějina skutečně nemá v civilizovaném světě obdoby, a dá se přirovnat k největším tunelům a zlodějinám v celé historii lidstva. Je opravdu neuvěřitelné, že vůbec někoho může něco takového napadnout . Už povinné platby do soukromých fondů jsou pěkné svinstvo a plánovaný superkšeft pro kamarádíčky .... vsadím se, že třeba zbrojař Háva a jeho dětičky, když teď přijdou o miliardové provize z armádních lumpenkšeftů , získají mezi prvními licenci na provozování takového důchodového fondu .... jako již jim Kalousek několikrát připravil "právní rámec" ke konkrétnímu druhu "podnikání". Finančník Bakala a další členové novodobé "aristokracie" zajisté nezůstanou pozadu.  A to co vymyslel Drábek .... to přeci nádherná "třešnička na dortu" pro všechny, teří mají finance a kontakty na to, aby se do takového "kšeftu" mohli zapojit !

Doufám, že si všichni ti, kdo volili "knížecí družinu" přeběhlíků a odpadu/líků z ODS a KDU-ČSL uvědomí, jak se nechali zblbnout .  A velmi bych jim přál, aby právě oni na výmysly páně Drábka a představitelů TOPíčků sakra dojeli.

Za sebe mohu jen jedno - nehodlám do žádného privátního fondu někomu platit abych majitelům umožnil sladké nicnedělání , až za pár let vyhlásí bankrot se slovy, že jim protě jen nevyšel podnikateský záměr. Takových "šibalů" , kteří takto okradli tisíce daňových poplatníků už jsme tu v ČR zažili dost .

Vyhledávání