Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

Kdo stojí za akcemi proti prezidentu Zemanovi ...

18.11.2014 10:53

Kdo mne zná, ten velmi dobře ví, že jsem Zemanův dlouhodobý odpůrce - prostě ho nemám rád. Považuji ho za arogantního, sebestředného a v mnoha věcech hloupého. Jsem tedy dalek toho, abych se ho nějak výrazně zastával. Nicméně podle mé zásady, že i vrah může mít na něco dobrý názor a v něčem pravdu, musím konstatovat, že jsem se Zemanem v některých věcech souhlasil, stejně jako chápu, že s ním v mnoha věcech lidé souhlasit nemusí.

 

Včerejší den byl pro mne ale šokem. Tolik otevřené nenávisti a hnusoty od davu, který se údajně sešel na výzvu jakéhosi bezvýznamného kapelníčka Přikryla, o němž jsem nikdy neslyšel, to bylo něco, co mi připomělo fanatiky na ukrajinském "majdanu". A všichni víme, jak to tam nakonec dopadlo..... otevřená genocida proti části národa, která si dovolila nesouhlasit s fašistickou a nacistickou podobou nové vlády a parlamentu, ani s fašistickým prezientem. A protože ta podobnost je až příliš veliká, začal jsem trochu pátrat. Výsledky byly více než překvapivé:

 

1) Akce rozhodně nebyla svolána natož vymyšlena  a organizována tím "kapelníkem", který se před kamerou natřásal a dojetím se zajíkal, jak strašně ho překvapilo kolik lidí přišlo a podobné žvásty. (vyjádřením tohoto se vlastně přiznal, že kromě výzvy k akci nic dalšího nepřipravoval .

 

2) Hrubým odhadem až 99% účastníků V RŮZNÝCH MĚSTECH mělo naprosto totožné "rudé karty" ..... stejný odstín barvy, stejná velikost. Jak vyplývá z bodu jedna - svolavatel akce těžko dodával tisíce stejných kartiček většině účastníků, natož aby zaplatil jejich výrobu a distribuci. Kde se tedy vzaly ty karty- stejné v Praze v Brně i v dalších městech.

 

3) a pak jsem narazil na tento článek: https://www.facebook.com/SlobodnyVysielac/posts/726786560740836?fref=nf&pnref=story

 

4) v článku mne zaujala zmínka o rozdávání lístků, kdy anglicky mluvící rozdavači měli i vlastní ochranku, která nedovolila ani rozdavače vyfotit. V Praze. Jenže v Brně se to povedlo a tak vznikla tato fotografie: a na depixelizátoru se podařilo z vyfoceného obalu balíku České pošty přečíst adresáta a odesilatele čeervených kartiček, které se vydávaly v Brně... adresátem byla Šárka Kadlecová, profesní dráha US Embassy in Prague, Europaschule, Wien, Ministry of Foreign Affairs of the Czech Republic. Odesilatelem je americké velvyslanectví...

 

5) takže co z toho plyne ...... akci neorganizoval ve skutečnosti žádný amatér "kapelník", ale někdo mnohem schopnější- samotná americká ambasáda !!! Mají na to celý týma dost peněz k jeho zaplacení. Když si uvědomím, jak Schwarzenberk neobvykle zdůrazňoval, že odjíždí do zahraničí, a přitom se protestů na Národní třídě přímo účastnilo vedení TOPky včetně Kalouska, Kocáb a další, není těžké si vydedukovat, kdo za vším stojí. Je to celkem jednoduchá řada a spojitost : Schwarzenberk, kalousek, TOPka, havlističtí pravdoláskaři, "kulturní" fronta, americká ambasáda, Bilderberg .....

6) Závěr je celkem jasný:  USA se vměšuje do vnitřní poltiky ČR, a prostřednictvím své ambasády v ČR snaží odstavit přímo zvoleného prezidenta, který nejde právě na ruku americkým zájmům, a místo něj dosadit nedostudovaného lesníka s knížecím titulem a člena Bilderbrgu, u něhož mají američané jistotu, že bude pracovat pro ně. A oč jde úplně nejvíc ? O dostavění Tomelína americkým konsorciem. Stačí jen docela malinký čip, ovládaný přes satelit, a rázem je česká jaderná elektrárna pod přímou kontrolou USA !!!!  A to bychom tedy nikdy neměli připustit.

 

P.S.:  Teď už jen čekám kdy někdo provalí, že za účast dostali demonstranti ještě zaplaceno ;)

Vyhledávání