Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

Kocáb je už jen zbabělá rezignovaná krysa

26.08.2015 08:35

Na obrázku níže máte vyselektována hlavní sdělení exrockera Kocába, která měl drzost veřejně přezentovat v ČT. Je skutečně děsivé, jak si může veřejnoprávní médium dovolit toto pouštět do vysílání.

Pod obrázkem najdete má vyjádření k jednotlivým žvástům toho vlastizrádce.

 

.....

Kocábe ..... jsi zbabělá rezignovaná krysa, která by vůbec neměla být prezentována v médiích.
Za mne k tvým blábolům:

1) Nesmíme se k ilegálům chovat přátelsky, protože porušili naše zákony a naši nepřátelé již dávno jsou !
2) Převaděči nepomáhají lidem, ale za těžké peníze slouží zločincům ( definice zločince je jasná- ten, kdo porušil zákon.... )
3) Máme možnost a dokonce i povinnost se bránit - stačí snažit se chránit hranice Schengenu i vnitřní a především ... ZRUŠIT SOCIÁLNÍ POMOC TĚMTO ILEGÁLŮM !!! Pokud si myslíš, že to nelze, jsi jeden z těch vlastizrádců, kteří 25 let pracovali na tom, abychom si své hranice chránit nedokázali !
4) Žvásty o xenofobii- strachu z neznámého- s nech pro malé děti a hlupáky jako jsi ty - my, narozdíl od vás sluníčkářů, islám známe a víme co od něj mžeme očekávat !
5) Pokud EU bude pokračovat tak jako dosud, tak ať klidně skončí - protože posledních 20 let nepřinesla téměř nic dobrého !
6) Vstřícně tě a tobě podobné pitomce mohu tak maximálně nakopat v řiť! Rozhodně nehodlám vstřícně přijímat islámskou invazní armádu převlečenou za "uprchlíky" !

 

A na závěr už jen konstatování:

Havloidní šílenci jako je Kocáb, Štětina a spol jsou reliktem totality a trestem za to, že jsme si v roce 1989 nechali právě od těchto bolševických i postbolševických priminentních kolaborantů ukrást a rozkrást revoluci pod rukama.

A je tragédií, že mají přístup do veřejnoprávních médií, kde mohou prezentovat veřejně podobné nehoráznosti a lži.

 

Vyhledávání