Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

Milí sluníčkáři a islamofilové .... Já vás tady tak poslouchám, a nestačim se divit !

04.02.2015 10:30

Citát z Cimrmana v titulku jsem použil zcela záměrně a doufám, že po mně pan Svěrák, jak je jeho "dobrým" zvykem, nebude žalovat za porušení autorského práva.

... ale zpět k islamistům:

Již několik týdnů posloucháme neustále od představitelů muslimských organizací v ČR báchorky o tom, že IS ani atentátníci nemají s islámem nic společného, že je to čistě problém radikální menšiny mezi muslimy, že ti lidé vlastně pravidla a zákony porušují, a že islám je přeci náboženství míru a tolerance.

.... musím vás všechny zklamat- NENÍ !  Islám je ze své podstaty náboženství NEtolerantní, agresivní ke všemu, co je neislámské, pokud to není absolutně porobeno do otroctví, nebo zabito.

 

Zaslechl jsem tvrzení od pánů Abáse a Alráwího, že prý autority muslimského světa osoudily jak atentát v Paříži, tak i jednání tzv. Islámského státu, který praktikuje politiku totálního teroru, otrokářství a vlády jasně ve středověkém stylu..... přesně jak káže Korán: kdo se nepodrobí jako otrok, ten je zavražděn, přičemži ten otrok může být taktéž kdykoli zavražděn.

Mohu pouze konstatovat, že je mi naprosto jedno, co prohlašují představitelé nějakých islámských univerzit nebo nějací jednotlivci, kteří se údajně k IS staví negativně. Neznamená to nic pro mne, a hlavně ani pro samotné radikální islamisty. Považuji to za bohapustý alibismus, který má jen zavřít ústa všem těm, kdo upozorňují na islamizaci Evropy a nebezpečí z ní plynoucí.

 

..... závěr zde je jediný možný:

Dokud samotné islámské země nepřejdou od "prohlášení" a stavění zdí ke skutečným bojovým akcím proti IS, o kterém prohlašují, že islám jen zneužívá, nelze tzv umírněné muslimy považovat za nic jiného než pokrytce a trojské koně islámu v zemích, které chce islám postupně ovládnout. Představujípro nás jasné bezečnostní riziko, kterým je nutno se zabývat, řešit ho a minimalizovat ho.

 

Vyhledávání