Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

Pokrytectví Anglie, Francie a Německa v přímém přenosu ...

28.11.2013 15:56

Pokrytectví Anglie, Francie a Německa v přímém přenosu ...

 

V minulých dnech představtelé těchto tří evropských velmocí jasně dali najevo, že se jim nelíbí uvolnění trhu práce pro příslušníky národů tzv "východní" Evropy. Bojí se těchto imigrantů, že zaplaví jejich země a budou brát práci rodilým Britům, Francouzům a Němcům. Pominu to, že k ničemu takovému nedošlo už v případě Česka a Polska. Cameron, Merkelová a Hollande se bojí toho, že prý imogranti mohou přinést hlasy extrémistickým stranám. Když člověk pozoruje demografický vývoj v Evropě, nutně ho musí napadnout, jestli jsou ti politci tak hloupí, nebo tak pokrytečtí.

Problémem Evropy není imigrace pracujících, ale imigrace asociálních živlů, hodlajících jen zneužívat přebujelé sociální systémy . A tyto asociály ještě dělíme na dva proudy:

1) Nepřizpůsobiví, převážná část těchto je romské národnosti, které jde skutečně pouze o znežívání sociálních a dalších dávek. O získání práce zájem nemají.

2) Muslimští imigranti z oblasti Afriky a Středního východu - ti mají kromě pohodlného žovota na sociálních dávkách ještě další cíl - šíření islámu- tedy změnu celého společenského řádu v evropských zemích. Doslovně pak navíc naplňují prohlášení jednoho z muslimských vůdců, že Západ muslimové dobudou pomocí děloh svých žen. Proto muslimští imigranti rodí potomky jak o život a vyrábějí tak pátou kolonu islámu v Evropě.  \francie je jasnou ukázkou toho, kam taková politika vstřícnosti k islámu vede. Příměstské části Paříže a dalších velkých měst, které již několkrát zažily výbuch násilí právě hlavně muslimských přistěhovalců a jejich potomků hovoří za vše a jsou odstrašujícím příkladem.

 

Zajímavé je, že Merkelová, Cameron a Hollande jsou znepokojeni coviizovanými lidmi majícím pracovní návyky a toužícím pouze po lépe placeném zaměstnání, zatímco vlna asociálních přistěhovalců z řad nepřizpůsobivých a muslimských radikálů je netrápí - o těch v jejich vyjádření nepadlo totiž ani slovo. \přitom právě zde je nebezpečí. Nebezpečí pro evropskou civilizaci jak ji známe. Nebezpečí pro naše děti a vnuky, protože za pár let jim hrozí, že budou žít v zemi, kde vládne islám a právo šaría. Je naprosto děsivé, že stávající evropská "elita" svou ignorací a bagatelizováním tohoto problému přímou cestou vede nás a naší civilizaci ke zkáze. Politika multikulturalismu zklamala, a povede pouze k násilí a krveprolití.

Opravdu to chcete a toto hodláte dopustit ? Pokud říkáte stejně jako já NE ...... zamyslete se nad tím koho volíte, komu dáváte svůj hlas a jak ten někdo pak hlasuje podle vašeho přání a vašich představ. Zamyslete se a konejte, protože i v ČR jsou multikulturalističtí blázni a šílenci, kterým destrukce našeho způsobu života a naší civilizace nevadí. V parlamentu je v tuto chvíli takových šílenců kolem 80%. A vy jste je tam poslali.

Vyhledávání