Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

Proč Rusko udělalo to, co udělalo ...

08.04.2022 09:08

Stále přemýšlím nad tím, co vedlo Vladimíra Putina k tak radikálnímu kroku, a podle mne k chybě, když celou dobu dělal vše pro to, aby se válce vyhnul.

A stále více jsem přesvědčen, že se tak stalo proto, že Rusko bylo západem dotlačeno do pozice permanentního zloducha, a zároveň permanentní oběti.

 

Vezměme fakta:

Proti Rusku je 30 let vedena "západem" neustálá kampaň, která ho vykresluje jako nepřítele. S vyjímkou doby, kdy v Rusku vládli Gorbačov a Jelzyn, kteří šli "západu" jednoznačně na ruku, a reálně svou zemi zrazovali a prodávali, včetně slibů , že se "západ" dostane k ruskému nerostnému bohatství. Nástup Vladimíra Putina do funkce tyto naděje "západu" zastavil a zničil A od té chvíle jsou Putin a Rusko pro "západ" opět nepřítelem na život a na smrt.

Je zdokumentováno, že se Putin dokonce otevřeně zeptal Clintona na podmínky pro to aby se Rusko mohlo stát členem NATO, ale odpovědí mu byl jen významný úšklebek a mlčení. USA nikdy nehodlají brát Rusko jako partnera, a spojence .... potřebují ho pouze jako protivníka ke zdůvodnení svých vysokých nákladů na zbrojení.

Jednání "západu" jako celku je vůči Rusku jednoznačně nepřátelské a diskriminační. Rusko nemá stejné podmínky v ničem. Co je dovoleno všem ostatním, na to nesmí Rusko ani pomyslet. Počínaje dopingem a konče bezpečnostními zájmy.

Ve sportu se dopovalo vždy. Některé země, jako třeba Norsko, má výsledky svých sportovců postaveno jednoznačně na dopingu oficiálně- mají na to dokonce vyjímku, a tak třeba převážná většina norských lyžařů- běžkařů je vedena jako astmatici, přičemž léky na astma se používají jako doping.... ale nikomu to nevadí. Naopak Rusko je označováno za zemi dopingu a je proti němu uplatňována kolektivní vina, takže už několik let nesmí ruští sportovci startovat pod svou vlajkou, nesmí startovat pod jménem své země, a nesmí jim být hrána jejich národní hymna.

Všechny státy mohou v rámci své bezpečnostní politiky v podstatě cokoli, včetně napadení jiných států, tak jako to dělají USA, Turecko, SAE, Francie s GB, ovšem Rusko nesmí chtít ani záruky, že se jeho soused nestane členem nepřátelské aliance.

A za cokoli Rusko udělá, co se "západu" nelíbí, napaří se mu další sankce ... i za pouhé podezření.

Proto si myslím, že Putin dospěl do stavu, kdy zjistil, že už nemá co ztratit. Ať udělá cokoli, důvod k sankcím se najde vždy. I kdyby neudělal nic.

 

Když jste neustále vykreslován jako zloduch, když ať uděláte nebo neuděláte cokoli, stejně se na vás snese jen kritika a obvinění, po nějaké době vám přestane záležet na tom, co o vás někdo šíří za nesmysly a lži, a prostě si pojedete pouze po vlastní linii, která vyhovuje vám, a je vám jedno, co se proti vám organizuje, protože jste přesvědčen, a oprávněně, že by to přišlo stejně.

Kdo vládne rozumem tomu dojde, kdo je viníkem takového stavu.

 

.... mimochodem právě se provařil důvod, proč Putin vydal rozkaz k útoku:

Ukrajina evidentně ve spolupráci s USA skutečně plánovala frontální útok na Dobas proti DLR a LLR.

 

AMERICKÝ MINISTER PRIZNAL ZAPOJENIE USA DO KONFLIKTU NA DONBASE!

POTVRDILA TO AJ AMERICKÁ CNN.

....................

➖ Minister obrany USA Lloyd Austin dnes prvý krát verejne priznal, že USA už niekoľko mesiacov poskytuje spravodajské informácie ukrajinským silám na vykonávanie operácie v regióne Donbas.

➖ Austin vypovedal pred senátnym výborom pre Ozbrojené sily.

Lloyd Austin uviedol:

" Poskytujeme im spravodajské informácie na vykonávanie operácie na Donbase, to je pravda."

➖ Austinove vyjadrenie je prvé vôbec, keď americký predstaviteľ verejne priznal priame zapojenie USA na Ukrajine.

➖ Informácie potvrdil aj Biely dom (Jen Psaki, hovorkyňa Bieleho domu).

INFORMÁCIE V ČLÁNKU CNNhttps://edition.cnn.com/2022/04/07/politics/us-intel-ukraine-donbas-operations/index.html?fbclid=IwAR0Z0Hrmdm7bZU7VtJp8QFV73H82lHORsxIV0qm2Ew9Y-MdeJId30iNdn0o

 

 

 

Vyhledávání