Je skutečně neuvěřitelné, na co všechno činovníci socdem nepřijdou a na jakou špínu mají žaludek.

Jejich poslední počin je opravdu vrchol drzosti. Poslanci ČSSD si začali (možná i na příkaz vedení strany) hromadně pronajímat kanceláře v budovách , které vlastní právě ČSSD, nájem v nich nastavili na maximální možnou částku a náklady účtují Parlamentu ČR, tedy státu a nám-daňovým poplatníkům. Následně jdou statisícové částky proplácené Parlamentem přímo do kasy ČSSD.

Socdem v přímém přenosu předvádí, že státní rozpočet ČR je opravdu pro šíbry napojené na zdroje velmi výkonná dojná kráva. Už chápu Špidlovu hlášku, že zdroje jsou. Jen se někam vytratil dodatek, že jen pro některé. Lidé, kteří mají možnost se napojit na státní penězovody si skutečně nemohou stěžovat a žijí si jak příslovečná prasata v žitě. V době, kdy by stát a měl šetřit každou korunu a parlamentní strany by měly jít příkladem, si ČSSD našla další kličku jak státním financím na úkor daňových poplatníků a určitě důležitějších věcí než je pokrytí dluhů socdem velmi významně ulevit.

Osobně bych za takovéto chování byl pro zákaz takové strany, nebo minimálně pro odebrání příspěvků za výsledek ve volbách. Je skutečně neuvěřitelné sledovat chování strany, která se sama prohlašuje za demokratickou a stranou "lidí práce" !  Toto je spíše výsměch a plivnutí do očí všem pracujícím a lidem odvádějícím daně. Vždy mne v takovýchto případech napadají slova o "prasopoliticích".

Samozřejmě pokud se takto chovají i další strany, jen se na to ještě nepřišlo- platí pro ně to samé.