Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

Tomáš Halík je lhář ...

18.02.2016 08:59

Možná se to bude zdát jako tvrdé konstatování, ale po přečtení toho, co vše dokázal Halík nalhat v pořadu "Jak to vidí", opravdu nemám jinou možnost, než se takto hrubě vyjádřit na jeho adresu.

  Ten člověk naprosto bezostyšně obrací realitu, napadá a obviňuje lidi z naprostých nesmyslů a jsem přesvědčen o tom, že pokud by ČR bylo právním státem ( jakože není ) a někdo by Halíka zažaloval za pomluvu, tak by musel vyhrát a lžimonsignore Halík by se nedoplatil, a veřejná média by byla plná jeho veřejných omluv.

... ale pojďme si rozebrat ty jeho žvásty:

 

- názor na imigraci může mít každý člověk jiný, ovšem je naprosto nepřípustné, aby Halík napadal jiné lidi včetně prezidenta za jiný názor, a zároveň prohlašoval ten svůj za jediný správný. To už je pak čistokrevná arogance a trapné moralizování, které je obzvláště pikantní u podvodníka Halíka ..... jeho podvody s údajnými vědeckými publikacemi jsou dostatečně známé

 

z textu: Halíkovi se ale také nelíbí současné protesty proti muslimům. Připomínají mu totiž začátky nacismu. Protože kdo má jiný názor než demonstranti, sklízí jen nenávist.  ............ zde Halík naprosto prokazatelně lže, protože situace je přesně opačná. Na demonstracích BPI a Úsvitu byl naprostý klid, žádné projevy agrese a násilí, kterého bylo naopak plno všude v okolních ulicích, které měl zablokované sluníčkář Cemper, a kde právě sluníčkáři, vítači a příslušníci Antify celý den napadali každého, o kom se domnívali, že se jde účastnit demonstrace proti islamizaci na Hradčanském náměstí.

 

- komentovat musím zvláště tento výrok: "u nás přece žádní uprchlíci nejsou. Nestojí o nás. A spíš od nás utíkají. Lidé, kteří nikdy neviděli muslima, demonstrují a křičí,“ rozohnil se Halík ve vysílání. .............. Halík by zřejmě chtěl, abychom počkali, až zde případn bude stejná situace jako v Anglii, Německu, ve Francii, ve Švédsku, Dánsku či Belgii, kde jsou dnes z imigrantů nešťastní a kde muslimové už otevřeně veřejně prohlašují, že ta dotyčná země je jejich a terorizují původní obyvatele. .... ostatně Halík se mi v podstatě jeví jako nevzdělaný primitiv .... kdyby skutečně měl nějaké relevantní vzdělání, musel by znát význam slova prevence, musel by vnímat, co se děje ve zmiňovaných státech, a nikdy by nemohl plácnout ten sluníčkářský blábol, že zde u nás nebezpečí nehrozí, protože je tu uprchlíků málo ( nehledě na nesmyslnost použití slova "uprchlík", když 90% z těch lidí jsou ekonomičtí migranti, převážně negramotní, jejichž jediné vzdělání je vojenský výcvik a islámská dogmata.

 

- přirovnáváním odpůrců islamizace k Hitlerovi už Halík odhalil svou hloupost nebo neinformovanost, nebo možná naopak cílenou lež, v celé nahotě. Navíc je zcela zcestné spojovat agenta BIS Bartoše a Martina Konvičku, protože BPI i IvČRN se od Bartošovy Národní demokracie dávno distancovali právě z důvodů excesů, které se na demnstracích Bartošovců objevují. A řízená invaze je prostě již prokázaným faktem, potvrzeným několika tajnými službami. Je velmi tristní, že to Halík neví, ale má drzost obviňovat prezidenta Zemana z šíření podle Halíka mylných informací.

 

- další Halíkovo tvrzení: "nepřesně odlišujeme islám a islamistický terorismus, jaký dělá tzv. Islámský stát (IS). „IS nejde o zabíjení lidí. To je jen prostředek. Jde jim o vyvolání války mezi islámem a Západem,“ tvrdí Halík s tím, že kdo nerozlišuje mezi islámem a extremisty, naprosto plní cíl islamistů. Tedy napomáhá střetu civilizací, ve který věří islamisté i islamobijci u nás i v Evropě. „A to je opravdu strašně nebezpečné!“ varuje Tomáš Halík.

........ zde už  se musím opravdu smát, když člověk, který se prezentuje jako znalec náboženství vůbec netuší, co muslimům přikazuje Korán. Dle Koránu mají muslimové povinnost nevěřící nebo jinověrce buď zotročit, nebo zabít.  Střet civilizací je tedy samou podstatou svaté knihy muslimů ..... je tedy naprostým nesmyslem tvrdit, že odpůrci islamizace napomáhají střetu civilizací. Ten střet je dán jasně samotnou existencí islámu a obsahem Koránu.  Odpůrci islamizace žádnému střetu nenapomáhají, ale naopak před blížícím se střetem varují, protože vidí jeho nevyhnutelnost v souvislosti s islamizací Evropy.

 

Na konci svého vyjádření Halík sklouzl k obvyklé rekvizitě zbabělců a manipulátorů, když začal tvrdit, kolik že to dostává nenávistných mailů, a snažil se postavit sám sebe do role chudáčka mučedníčka. Osobně nevidím důvod, proč by takovému zbabělému lháři měl někdo přát smrt. Naopak bych ho nechal žít a internoval bych ho v ústavu v Bohnicích, protože jedinec, který je schopen veřejně prohlašovat takové bláboly, je buď psychicky narušený a nemocný, nebo je placen jako kolaborant za napomáhání islamizace a zničení vlastní země a národa.

Vyhledávání