Dnes je již veřejným tajemstvím, že listopadový převrat v roce 1989 byl řízen přímo složkami StB, že Václav Havel vyměnil své zvolení do prezidentského řesla za absolutní beztrestnost pro nomenklaturní kádry KSČ a vysoce postavené členy StB, a umožnil jim získat z majetku státu obrovské majetky, protože to byli právě tito prominenti, kteří první měli informace o tom, co je kde možno výhodně koupit "za babku", nebo rovnou a přímo ukrást. Majetkem SSM a KSČ počínaje a průmyslovými či zemědělskými podniky konče. Proto je mnoho stávajících milioářů a miliardářů z rodin bývalých vysoce postavených komunistů, StBáků, a z okolí jejich kamarádů.

I Václav Havel sám společně s Karlem Schwarzenbergem ( tehdejším kancléřem ) si za odměnu mohli nahrabat a právě jim dvěma bylo umožněno získat zpět majetek, který byl jejich rodinám zabaven dávno před rokem 1948- ergo mnohem dříve, než kam mohly maximálně zasahovat restituce pro obyčejné smrtelníky.

Zároveň se stále častěji objevují informace a svědectví o tom, co vlastně vzniku ukradené revoluce předcházelo, a jak a proč se do jejího vedení, či jak se jejími tvářemi stali konkrétní osoby- třeba právě Václav Havel.

Jedním z takových svědectví je třeba rozhovor s bývalým špionem Karlem Köcherem, jehož přepis najdete zde: https://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/1504-svedectvi-spiona-ucinit-havla-znameho-a-pak-prezidentem-tuto-operaci-ridil-dustojnik-cia-pavel-tigrid.aspx

Samotného mne překvapila informace o tom, že celou akci měl v kompetenci a pod dohledem Pavel Tigrid, jehož jsem si ( narozdíl od V.Havla ) vážil, a považoval jsem ho za slušného člověka. Jeho práce pro CIA ho v mých očích velmi zdiskreditovala. Bohužel, plán a cíl CIA byl naplněn, a V.Havel se stal vrchním škodičem proti zájmům vlastní země a vlastního národa.

Jako protiváhu k budovanému kultu osobnosti V.Havla považuji za velmi důležité, ba naprosto nezbytné informovat veřejnost o všech utajovaných stránkách a skutečnostech jeho života, o svědectvích jeho bývalých přátel a spolupracovníků, kteří narozdíl od Havla byli téměř zapomenuti a odsunuti na vedlejší kolej. Proto předkládám i odkazy na další články zabývající se kontroverzními činy a názory V.Havla od dalších autorů:

https://www.reformy.cz/zpravy/adam-bartos-o-havlovi-odpoved-pavlu-kohoutovi/

https://www.analyza.wz.cz/

https://www.zvedavec.org/komentare/2011/02/4201-novy-svetovy-rad-a-jeho-cesti-protagoniste.htm

https://www.szcpv.org/07/havel.html

https://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/8682-havlova-ztrata-pameti-o-jeho-spolupraci-s-komunisty-aneb-pravda-o-predani-moci-13-prosince-1989.aspx

https://www.reformy.cz/zpravy/havluv-rimsky-klub-lidstvo-zachrani-jen-svetova-diktatura/

 

Kolik dalších "Havlů" nebo jeho pohrobků - potenciálních vlastizrádců ještě pobíhá ?

Stačí se podívat na kandidáty na prezidenta a vidím jich hned několik ... Fischer ( pravděpodobně člen skupiny Bilderberg ), Švejnar (člen skupiny Bilderberg ), Schwarzenberg ( člen skupiny Bilderberg ) ..... není to podivné, že tři tolik protěžovaní kandidáti mají úzké vztahy k Bilderbergu ?