Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

Veřejný vzkaz lháři Michaelu Kocábovi ...

19.11.2014 08:49

Posílám veřejný vzkaz Kocábovi, jestli na něj někdo máte kontakt, tak mu to přepošlete, já bych na něj musel plivnout !

Milý pane Kocábe, dozvěděl jsem se z médií, že jste měl tu drzost a posílal jménem veřejnosti jakésy vzkazy do Kremlu, že prý tu prezident Vladimír Vladimirovič Putin údajně nebude vítán.

Musím konstatovat, že jste arogantní lhář !

Žádám vás, abyste se už nikdy nevyjadřoval k politice a neposílal nikam žádné vzkazy, protože jste naprosto mimo realitu. Sledoval jsem mnoho průzkumů týkajících se Ukrajiny a Ruska, a ve všech vycházelo, že Rusko a Putina podporuje od 80 do 95% hlasujících občanů ČR.
Naopak na vaší akci proti Zemanovi, organizované americkou ambasádou, bylo těch uslintaných hvalistických a karloidních hulvátů něco mezi 3-4 tisíci, tedy cca 0,03-0,04% obyvatel ČR ... a to ještě mnoho z nich bylo ukrajinské nebo americké národnosti- tedy provokatéři a agenti.

Upozorňuji vás jménem všech mých přátel a členů skupin přátel Ruska ( a je nás mnohem víc, než bylo zfanatizovaných havloidů na Národní třídě a na Albertově ) , že pokud prezident Putin přijede do ČR, bude tu velmi vítán, a jak jsem na nikoho do Prahy nejel, tak s ním bych se setkat chtěl.

A nakonec chci vás i vaše americké přátele varovat ..... zapomeňte na nějaký "český majdan" ..... dopadl byste velmi špatně. ČR není Ukrajina ani Kosovo - zde ještě stále mají lidé mozek a prohlédnou vaše lži ! Tedy rozhodně ta rozumná a myslící většina.

 

Vyhledávání