Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

Zamyšlení nad tím, oč opravdu šlo ve skladech munice hlídaných soukromou firmou.

11.12.2014 10:14

troufnu si kapku zavěštit ...... :
..... celé to outsorsované hlídání skladů munice bylo jen další šméčko na státní peníze. Určitě by bylo zajímavé prověřit historii těch hlídacích firem a všechny okolnosti uzavření smluv. Zásadně ale považuji outsorsing dohledu nad vojenským materiálem- a municí zvlášť, za naprostý nesmysl - tyto sklady si má hlídat armáda sama.

.... a k samotným výbuchům:

... po zveřejněných prohlášeních pyrotechniků je jasné, že výbuch někdo způsobil cíleně, a velmi dobře věděl co a jak udělat. Důvod ? Podle mne ve skladech chybělo pár tun munice a někdo měl zájem na tom, aby se na rozkrádání vojenského materiálu nepřišlo. A tak vymyslel a realizoval fiktivní havárii kterou to celé zakamufloval. Teď už jsou důkazy o chybějící munici zničené.

 

..... a ještě jeden postřeh :  Ve firmách, které jsou napojené na ministerstvo obrany a hlídání skladu munice, jakož i na další podezřelé projekty se neustále objevuje jméno jakéhosi Václava Irovského. Je mi záhadou, jak se člověk, který má údajně jen středoškolské vzdělání může stát ředitelem Vojenského technického ústavu- tedy státního podniku, napojeného přímo na ministerstvo obrany a jeho zakázky. I když jedno vodítko by tu bylo -bydliště toho člověka : Hluboká nad Vltavou !

 

..... dovolím si ještě jednu spekulaci:

buď je Irovský napojený na Schwarzenberga- který už má zkušenosti s podvodnými projekty od doby, co s Bakalou vytunelovali Becherovku, nebo je Irovský napojen na Schwrzenbergova konkurenta - odsáckého kmotra nazývaného "kmotr z Hluboké" Pavla Dlouhého. Možná druhá varianta je pravděpodobnější, protože tohle Dlouhý vždycky uměl.

Vyhledávání