Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

"Západ", a především USA, jsou politicky mrtvé .... sankce proti Rusku jsou toho důkazem.

09.09.2014 09:21

Politicky nekorektně řečeno - na "západě" vládnou idioti.

Idioti, kteří nejsou schopni pochopit co se děje a jak k tomu přistoupit, protože mají jediný pohled na věc- ochranu jejich zájmů - tedy ochranu peněz a moci. Téměř nikdo na "západě" se nedokázal poučit z minulosti, téměř nikdo nepochopil, že sankcemi proti Rusku se nevyřeší nic. Rusko bývalo v izolaci několik desítek let a je na to zvyklé .... jenže ona i ta izolace je pofidérní ..... členové BRISC už totiž nikdy v izolaci nebudou. A musím se skutečně smát těm žvástům o tom, že zavedené sankce mají Rusko přivést k jednacímu stolu a změnit postoj k Ukrajině.

 

Zopakujme si jasná fakta:

Celou krizi od Madanu do stávajícího stavu vyvolaly a zaplatily USA, které mají své lidi jako poradce i své občany přímo v boji od samého začátku. Účastní se i další státy- byli nafoceni poradci ve vojenských uniformách Kanady, Francie, GB, Polska a dalších.

Jsou to USA, kdo stojí za eskalací celého konfliktu a za krveprolitím a to z několika důvodů: cíl 1) - vylidnění oblasti, kde má probíhat frakování -Slavjansk a okolí - válečné akce jsou pro to výborným prostředkem. cíl 2) - totálně narušit politické a obchodní vztahy mezi RF a EU .... těch 500 miliard dolarů co platí EU Rusku, by se Američanům velmi hdilo,kdyby ten obchod navázali na své firmy. cíl 2) - poškodit Rusko jakýmkoli způsbem- vše se hodí - pomsta za to, že Putin už několikrát udělal z Obamy politického křupana a zabránil rozpoutání války na severu Afriky, do které by USA mohly vstoupit.

Na straně nelegitimní kyjevské vlády bojují aktivně od samého počátku zahraniční bojovníci, vláda dostává všemožnou materiální vojenskou pomoc z výzbrje USA, německého Bundeswehru, z Polska, Kanady atd .... všechen tento materiál a zahraniční vojáci se aktivně používá k vyvražďování obyvatel Novoruska. Důvod je jediný ..... Novorusko nesouhlasilo s vojenským pučem, který dosadil nelegitimí fašistickou vládu a odmítlo se jí podřídit. Po masakru v Oděse Novorusko pochopilo, že fašistická Jaceňjukova vláda se neštítí jakýchkoli prostředků k potlačení odpůrců  a proto se referendem občané rozhodli se z vlivu nelegitimní ukrajinské vlády vyvázat.

Jak jsem již psal .... celý konflikt vyvolaly a zaplatily USA a ty také neustále eskalují napětí, američtí občané se účastní konfliktu od samého začátku v počtu stovek mužů, o vojenském materiálu nemluvě ......  A PROTO MÁ RUSKO PLNÉ PRÁVO POMÁHAT OPOLČENCŮM DODÁVKAMI VOJENSKÉHO MATERIÁLU VČETNĚ TECHNIKY. Narozdíl od USA se totiž Ruska stav na Ukrajině bezprostředně týká ...... jak je možné, že nikdo oficiálně nepoložil otázku na tělo "JAK SE VŮBEC NA UKRAJINĚ VZALI AMERIČANÉ JEŠTĚ V POČÁTCÍCH MAJDANU ?" Jak je možné, že už loni na podzim byla Pentagonem zadána zakázka na úpravu budov v Sevastopolu pro potřeby US ARMY - když posádku a základnu tam má Rusko pod smlouvou na 60 let ?

 

Kdo použije zdravý rozum a má tyto informace, ten dojde k jednoznačnému závěru ...... Násilí v Novorusku je v zájmu USA a kyjevské, Američany zkorumpované a ovládané vlády.  USA to řídí a Kyjev své pánešky poslouchá.  ..... A naše milá EU - ten spolek podřízený NWO - novodobý Svaz evropských socialistických republik - ten v tom celém představení hraje pouze roli poslušného užitečného idiota, který má jen schvalovat sankce v zájmech USA a NATO.

Dnes už se stydím za to, že jsme součástí zločineckých a teroristických organizací, které pod maskou "vývozu demokracie" vyvolávají války po celém světě a likvidují fungující státy bez ohledu na počet mrtvých lidí a zničeného hospodářství.

Vyhledávání