Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

Děsivá budoucnost Evropy a konec dnešní civilizace ...

15.12.2015 09:40

Vzhledem k vývoji tzv uprchlické krize v několika evropských státech - ačkoli mnohem spíše než o "uprchlíky" jde o čistokrevnou invazi islamistických kobylek, jsem si dovolil takovou malou soukromou předpověď .... a jsem přesvědčen o tom, že se zase tak příliš nemýlím .... i když bych velmi rád byl špatným prorokem.

 

Takže očekávám toto:
Nebojím se Islámu .... bojím se opravdu velmi hloupých lidí, kteří islamisty dotáhnou do Evropy, nechají je převzít vlády v GB, Francii, v Německu a možná i v dalších zemích západní Evropy. Tam islamisté zdecimují původní obyvatele, a protože nemají pracovní návyky a neumí nic smysluplného vyrábět a pokračovat v evropském civilizačním systému- takže za nějakou dobu by vymřeli hlady nebo by se pozabíjeli mezi sebou, vezmou si zbraně těchto ovládnutých západních států a začnou dobyvačnou válku proti ještě neislámským zemím.

Třetí světová válka tedy nebude mezi USA a RF, ale mezi Islámem a zbytkem světa. A dementní politici USA i Evropy tomu Islámu dodají veškeré potřebné vybavení, potažmo i masu otroků, které islamisté použijí nejprve jako živé štíty a posléze jako jednotky prvního sledu.
 
A jediné dva státy, které budou mít sílu islamisty zastavit, budou Rusko a Čína. K nim se zbytek světa obrátí o pomoc a za obrovských potoků krve a miliard mrtvých lidí tato koalice islámské nájezdníky porazí.
 
Lituji naše potomky, kterým dnešní dementní politici připravili takovou děsivou budoucnost.

 

Vyhledávání