Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

Havlističtí šílenci Halík a Švejnar chtějí zničit ČR ve prospěch USA

15.12.2014 08:44

Musím konstatovat, že Moravec si do svého pořadu zve už jen skutečné blázny ....

 

Opravdu jsem nevěřil vlastním očím a uším, když jsem slyšel a viděl ve veřejnoprávním médiu vyprávět ty dva jmenované o nutnosti přijímat do Evropy- a tedy i do ČR jakési uprchlíky.

Několik citací:

- Halík :

"Pronásledovaných lidí je dnes na světě mnohem více než v minulosti. Myslím si, že je morální povinností Evropy těmto lidem se otevřít. Přináší to rizika ekonomická a také určitá bezpečnostní rizika. Je proto třeba promýšlet způsob integrace těchto menšin." 

 

- Švejnar :

"Otázka je, jak tuto novou vlnu integrovat tak, aby se opravdu mohli stát, buď dočasně nebo dlouhodobě, členy společnosti. Aby tu společnost určitým způsobem nezničili. Může to skončit buď fiaskem, nesnášenlivostí a radikalismem, nebo naopak to může být pro Evropu přínosné. "Protože Evropa jako celek potřebuje nové hlavně mladé lidi,"

 

.....

 

takže koment k tvrzením Halíka:

- Necítím sebemenší jakoukoli morální povinnost přijímat uprchlíky z konfliktu, který vyvolaly USA a NATO. Libye, Sýrie, Irák , v neposlední řadě i Ukrajina- to vše jsou země, které jsou rozvráceny jen kvůli zájmům USA a některých států EU - jedinou morální povinnost tedy mohou mít jen a pouze právě USA, případně Francie a GB. Nehodlám přistoupit na jákákoli rizika, která sebou přináší příchod imigrantů- a už vůbec ne těch muslimských. Nemám zájem na tom, aby to zde za chvíli vypadalo jako v muslimských ghetech v GB, v Dánsku, v Belgii či ve Švédsku. Co si Američani navařili- ať si také vyžerou !

 

koment ke Švejnarovi:

- o žádnou integraci nemáme zájem ani my, ani ti imigranti. Na příkladech GB, Francie a skandinávských zemích jasně vidíme, že tito imigranté pouze vysávají sociální systém a o žádnou "integraci" nestojí. Vytváří gheta, gangy a páchají násilnou trestnou činnost. Loupeže, krádeže, znásilnění, násilí proti původním obyvatel - to je jejich způsob života. Nevidím nic- co by mělo být přínosné. Jestli chcete omladit Evropu tímhlezpůsobem, místo aby byly podporovány tradiční rodiny původního obyvatelstva, tak táhněte do hajzlu milý pane Švejnare !

 

..... na závěr mohu jen konstatovat, že pokud tihle dva šílenci by měli být kandidáty na prezidenta ( oba jsou předvybraní a schválení představiteli USA, NWO - Bilderbergu) , tak je to naprostá tragédie českého národa, který si nechá vnutit podobné šašky a slouhy cizích mocností, a proto už by měl svatý Václav se svými rytíři sedlat, a nejlépe si pořídit moderní výzbroj. Tihle dva- jeden jak druhý- mají totiž stejné zadání od svých pánů - rozvrátit český národ i republiku a udělat jí zcela závislou na nadnárodních korporacích, nahnat sem muslimy a posléze vyvolat občanko-náboženskou válku, která rozvrátí celou Evropu a USA se mají státjedinou dominantní silou světa. To je celý plán Bilderbergu- to je ten NWO- nový světový řád !!! - děkuji NECHCI !!!

Vyhledávání