Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

Hoplofobie v přímém přenosu na ČT

03.04.2015 06:27

Hoplofobie v přímém přenosu na ČT

 

Pro neznalé nejprve vysvětlím termín v titulku: Hoplofobie - panický strach ze zbraní .... především z palných

 

... a nyní k tématu a vyjádřením účastníků:

Jsem opravdu zděšen především z vyjádření a chování údajné psycholožky Stehlíkové. Kromě toho, že vůbec nechápe kdo je civilista tato paní vykazovala v průběhu celého pořadu primární znaky agresivního jednání a proto ji lze objektivně posuzovat jako jedince, u kterého hrozí spáchání násilného činu proti jednotlivci i proti skupině obyvatel. Po agresivním velmi hlasitém ataku Jílkové na pana Karáska, kdy na něj řvala kvůli něčemu, co vůbec neřekl, lze navíc totéž prohlásit i právě o redaktorce Jílkové.

 

U Stehlíkové lze kromě hoplofobie diagnostikovat také velikou snahu o zvýšení jejích příjmů, když tak vehementně prosazuje zavedení plošných psychologických vyšetření ( cca 5000x počet cca 300 tisíc držitelů ZP .... tedy 1,5 MILIARDY korun ) ..... a to už se vyplatí, že ?

 

Diskutující Šmoldas a ten starosta Kravař ...... naprosto jasní hoplofobici s absolutně iracionálními pseudoargumenty ... prostě jim se zbraně nelíbí, a proto omezí svobody a práva všech ostatních ..... opět totalitářské, sobecké a hloupé názory

 

Kupodivu mohu souhlasit s hoplofobiky v jednom tvrzení: "Šlo zabránit tragédii s velkým počtem mrtvých v Uherském Brodě."

..... ovšem dodávám, že pouze jediným způsobem- že by mezi návštěvníky restaurace bylo několik občanů- ozbrojených držitelů zbrojního průkazu, kteří by měli možnost se střelci bránit stejnými prostředky jakými útočil on. 

 

Opravdu velmi mne pobavilo tvrzení Stehlíkové, že držení zbraně není právo, ale privilegium. Jako bych cítil závan totality ... neboť vždy pouze totalitní vlády a systémy odzbrojovaly plošně občany.  Obrana vlastního zdraví a života JE základním právem každého člověka a psychicky i v určitých oblastech fyzicky zdravý člověk MUSÍ mít právo o možnostech své obrany a ochrany rozhodovat sám- tedy i mít možnost vlastnit zbraň.

On ten Machiavelli měl naprostou pravdu ve svém vyjádření:

"Když své občany odzbrojíš, budou si myslet že se jich bojíš, nebo že jim nevěříš. V každém případě tě budou nenávidět."

 

Pak jsem se opravdu začal smát po tvrzení Stehlíkové, že "klackem nejde zabít" :-D .... ta paní byla skutečně naprosto mimo když chce omezit počet obětí vrahů tím, že bude omezovat počet legálních palných zbraní. Prostě když seberete potenciálnímu vrahovi legální pistoli, tak si nějakou sežene ilegálně, případně si vyrobí molotovův koktejl, nebo bombu z obyčejné nafty a dusíkatého hnojiva.

 

 

Kdo máte chuť, můžete se na tu přehlídku histerických hoplofobiků Stehlíkové, Šmoldase a pana starosty Kravař podívat zde:

https://www.ceskatelevize.cz/porady/10175540660-mate-slovo/

Vyhledávání