Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

Jak na korupci ? Všemi dostupnými prostředky a hlavně odposlechy!

20.06.2013 12:57

Jak na korupci ? Všemi dostupnými prostředky a hlavně odposlechy!

Je mi skutečně na zvracení ze všech těch provládních médií, novinářů a politiků, kteří po policejní razii vykřikují a kvičí, že toto už je přes čáru, snaží se zpochybňovat postup státních zástupců a policie, ačkoli je posvětil soud, a ministr spravedlnosti Blažek chce dokonce zkoumat, jestli 300 policistů náhodou nebylo příliš. NEBYLO ! Vzhledem k tomu, že jde o rozkrádání miliard a o politickou korupci na nejvyšších místech, je postup policie naprosto adekvátní.

 

Korupce je velmi specifický trestný čin. Z mnoha případů z minula už je známo, že se velmi těžko dokazuje- v podstatě bez očitých svědků a chycení při činu je prokázání korupce prakticky nemožné. Přičemž očití svědkové jsou velmi nedostatkové zboží a chycení při činu je z říše snů. Tento tristní a neutěšený stav může napravit jediné .... policejní odposlechy. Právě v případě korupce je to vlastně jediná možnost jak pachatele usvědčit.

Je signifikantní, jak velmi se teď politici a jim spřátelená média snaží proti odposlechům vystupovat, žvaní o nezákonnosti, omezování, narušení soukromí a o mnoha dalších nesmyslech. Vůbec jm nevadí, že národ předhodili exekční mafii, vůbec jim nevadí, že díky nim platíme stovky miliard na ekoteroristy vymyšlený ekobussiness s fotovoltakou a biopalivovou složkou do PHM. Vůbec jim nevadí, že jako národ i stát chudneme. Ale jakmile zjistili, že by je někdo mohl začít stíhat za jejich lumpárny - to je jiná- to řinčí zbraněmi a staví se na zadní. Nejodpornější a nejpokrytečtější tvorové co znám.

Takže za mne ...... držím policii a státním zástupcům palce.  Jděte po nich jakýmkoli způsobem, který se ukáže jako efektivní. Tenhle stát je už tak prolezlý korupcí, že není jiné řešení. Dnes jsem zaznamenal prohlášení nějakého politického gaunera o tom, že pokud je nadělování lukrativích postů korupcí a uplácením, že by seděli všichni politici ....... OK- s tím nemám žádný problém - zavřeme celou politckou garnituru- stejně si ti šášulkové nic jiného nezaslouží za ty šílené a dementní zákony, které ve valné většině jsou vždy napasované někomu na míru, aby  na tom vydělal. A naše politické špičky s angažovanými státními úředníky již žijí díky svým kšeftíčkům zcela mimo realitu.

A nebojte se - však pan Čistý kdysi hlásal, že "Padni komu padni!" ..... tak teď padlo na něj a jeho partu, a jsem přesvědčen, že se dostanete ke stejným korupčním praktikám a naponím i v dalších stranách, a nejen ve vládních.

Vyhledávání