Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

Jak to vypadá, když rektor ústecké univerzity lže ....

28.12.2015 19:19

Dnes jsem si přečetl rozhovor redaktora Horáka s rektorem ústecké UJEP, a zděsil jsem se. Opravdu nechápu, jak se může odporný lhář stát nejvyšším představitelem akademického ústavu. Rozhovor najdete zde: https://usti.idnes.cz/nejsme-ve-valce-s-prezidentem-dj9-/usti-zpravy.aspx?c=A151222_131026_usti-zpravy_hrk

 

A teď si probereme ty nejkřiklavější lži a nesmysly řečené tektorem Balejem s nápovědou presstitutky Horáka.

Je to vlastně velmi zajímavé, že "akademik"- dokonce jeden z nejvyšších naprosto bezostyšně lže a nějaká presstitutka to klidně zveřejní, aniž by se někdo pohoršoval.

Takže to řeknu naplno já: "Rektor UJEP Balej i redaktor Horák jsou lháři a podvodníci !!

protože:

1) Na Albertově Policie ČR NIKOHO NESELEKTOVALA !! Pouze u lidí, kteří chtěli být v první zóně nejblíže k pódiu byla provedena osobní prohlídka na předměty použitelné jako zbraň, což je v případě přítomosti prezidenta naprosto standardní postup.

2) Není ani pravda, že Policie nechtěla někam pustit studenty ..... omezení bylo celkem na dobu cca 4 hodin, a zástupci studentů klidně mohli jít k desce .... je čistě jejich problém, že zhrzeně a hystericky prohlásili, že buď všichni, nebo nikdo .... ovšem pak je jejich tvrzení a popis jednání policie opět jen trapnou a odpornou lží.

3) Martin Konvička je opakovaně v článku nazýván extrémistou, xenofobem a podobnými názvy. Takováto osočení a obvinění jsou ze strany novináře i rektora naprosto nepřijatelná, protože cíleně dehonestují člověka výrazy, jejichž obsah jim evidentně zůstal utajen.

 

Dlouhodobě sleduji, jak jsou takovými lháři jako je rektor Balej a jeho kolegové nynější studenti indokrinováni pseudohumanismem, je jim předkládán lživý obraz historických událostí a jsou jim vymývány mozky, a následně jsou studenti zneužíváni pražskou kavárnou k útokům na prezidenta. Tou samou kavárnou, která se dosud nesmířila s prohrou svého kandidáta Scharzenberka a s vítězstvím Miloše Zemana, který se stal prezidentem místo právě havlistického vlastizrádce, což havloidi Zemanovi nikdy neodpustí.

 

Můj osobní názor je, že prolhané akademiky je okamžitě třeba odvolat z jejich postů a funkcí ... protože dávají špatný příklad studentům a hlavně je zpracovávají k akcím, které už jsou za hranou zákona ... viz loňské útoky na prezidenta a červenokaretnické akce, placené americkou ambasádou, a organizované politiky z TOP09 a "Zelenými", známými svými vazbami na "akademickou půdu" .

 

 

Vyhledávání