Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

Navrhuji 4.květen vyhlásit za den rusofobní propagandy a mezinárodní den lži

05.05.2015 07:57

Navrhuji 4.květen vyhlásit dnem rusofobní propagandy, protože to, čeho jsme včera byli svědky, to bylo skutečně neuvěřitelné.

Jako prvního jsem si všiml článku na serveru Novinky, které zveřejnily jakýsi šílený průzkum zřejmě šílené agentury Ipsos, která dokázala vyplodit takovéto nesmysly:

"Většina obyvatel České republiky pociťuje obavy z Ruska i z jeho případného útoku na Pobaltí. S nedůvěrou sleduje česká veřejnost i činnost ruských tajných služeb a prosazování ekonomického vlivu Moskvy. Celkem 54 procent dotázaných vnímá současné Rusko jako „říši zla“. Negativně Češi vnímají i ruského prezidenta Vladimíra Putina.

Putin se svým negativním hodnocením (71 procent) velmi přibližuje J. V. Stalinovi, kterého negativně hodnotí 77 procent respondentů,“ připomíná průzkum.

( musím se opravdu smát :-D )))) )

 

Činnosti ruských tajných služeb se obává 68 procent dotázaných, 61 procent respondentů má obavu z vojenského útoku Ruska na Pobaltí. Většina veřejnosti (59 procent) negativně vnímá rovněž prosazování ekonomického vlivu Ruska.

 

„Postoje prezidenta Miloše Zemana vůči Rusku podporuje pouze třetina obyvatel (37 procent),“  konstatuje agentura.

Jako spolehlivou obranu vnímá většina lidí (57 procent) členství ČR v NATO. Podle 62 procent dotázaných by měly být tyto vztahy dále prohlubovány. „Umístění základny NATO na českém území však odmítá 54 procent obyvatel,“ připomíná průzkum.

 

Pohybuji se na sociálích sítích poměrně hojně a mám mnoho skutečných přátel, se kterými samozřejmě o politice diskutujeme a jsem nucen konstatovat, že neznám ANI JEDINÉHO člověka, který by odpovídal tomu, co předložila agentura Ipsos, která na sebe na svých stránkách zřejmě formou nechtěného prozrazuje jako jednu ze svých činností : - "Úprava výstupů dle přání zákazníka" ..... a když jsem pak zjistil, že Novinky v podstatě spáchaly mediální sebevraždu tím, že k článku umístily anketu o důvěře k Rusku, to už jsem skutečně téměř brečel smíchy protože v anketě zcela očekávaně vyšly naprosto opašné výsledky, než zveřejnily Novinky. viz foto:

zde výsledky ankety včera v čase 15:30h foto i s kontrastním tvrzením Novinek a Ipsosu:

 

Dnes jsem zkontroloval konečný výsledek a zjistil jsem, že Novinky zřejmě ankety zastavily, protože počet hlasujících se od včera už nezměnil, nicméně výsledky jsou jasné:

Anketa

Obáváte se Ruska?

Ano
32.6%
Ne
67.4%

Celkem hlasovalo 27533 čtenářů.

Jako důkaz zde odkaz na článek i s anketou: https://www.novinky.cz/domaci/368639-cesi-maji-obavy-z-ruska-obraz-putina-se-blizi-stalinovi.html

 

...... presstitutky opět ukázaly oč se snaží, a občané jim jasně dali najevo, že se manipulovat a ohlupovat nedají - tedy alespoň ti občaně se zdravým rozumem.

 

A další případ naprosto evidentní manipulace a mediální lži opět a očekávaně proběhl u snad neprolhanějšího média posledních let- u rádoby veřejnoprávní ČT, která zveřejnila průzkum, podle kterého prý poprvé většina občanů věří Bruseli ( podle vzoru pérdel, a opět musím napsat, že sám neznám ani jediného občana, který by věřil Svazu evropských socialistických republik. )

To už mi slzy smíchu stříkaly přes půl obýváku, protože něco takového může tvrdit jedině někdo absolutně mimo realitu, nebo někdo, kdo je za lhaní a manipulaci věřejného mínění královsky placen. No a protože víme, že ČT byla nedávno oceněna americkou ambasádou, je jasné, že za "B" je zřejmě správně. Na základě těchto skutečností považuji za naprosto nutné okamžitě ČT odebrat statut veřejnoprávního média a nejlépe ten havloidní bolševický kolos zcela zrušit. Protože nevidím důvod, aby si občané ze svých daní povinnými poplatky platili vymývání vlastních mozků  havloidními pravdoláskaři a americkou propagandou.

zde opět důkaz: https://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/310077-poprve-po-4-letech-vetsina-cechu-duveruje-bruselu/

 

Vyhledávání