Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

Navzdor všem českým presstitutkám a hloupým politikům ...

30.08.2014 12:34
včera opět presstitutky stvořily blábol, že Putin prý hrozil jadernými zbraněmi, a plno dementů to následně opakovalo i s nenávistnými komentáři vůči Putinovi. Mimo jiné i mnozí politici, kteří by přitom měli být schopni získávat informace ...i z jiných zdrojů, než jsou prolhaná česká média !

Proto zde pro ty vymyté mozky předkládám původní vyjádření V.V.Putina i s videem, aby si každý mohl udělat obrázek, byť rozumní lidé už si ho udělali dávno, a tohle je jen důkaz toho, že v tomto konfliktu zlo přichází z USA a Ukrofašistů, nikoli z Ruska.

REAKCE NA PROLHANÁ MÉDIA, KTERÁ MAJÍ V NÁZVU ČESKÁ A NOVINKY.CZ
ohledně vyhrožování jadernými zbraněmi ze strany prezidenta RF
102.minuta besedy
na dotaz studenta, že se historie v dějinách opakuje a jak je možné zajistit, aby nebylo Rusko vtáhnuto do světové války, jak může pomoci historická paměť národa ?
odpověď Putina : „ Historická paměť lidu je důležitou součástí naší kultury. Je to důležité pro naši současnosti, i pro budoucnost. Opíráme se o naši historickou zkušenost. Proto vám mohu hned sdělit, že Rusko je daleko od toho, aby se nechávalo zatahovat do velkých válečných konfliktů. Nechceme to, nechystáme se to udělat. Je jisté, že musíme být schopni odrazit jakoukoliv agresi. Naši partneři již v minulosti pochopili, že není dobré se s námi spojovat v různých konfliktech. Sláva bohu snad nikdo nepřemýšlí o tom, že by chtěl způsobit nějaký velký vojenský konflikt s Ruskem. Připomínám, že Rusko je jednou z největších jaderných velmocí. To nejsou slova, to je realita. My si upevňujeme vojenskou obranu ve vysoké kvalitě, je stále více kompaktní a efektivní. Máme výzbroj, která je odpovídající naší době, pokračujeme a budeme to dělat dál. Není to proto, abychom někomu vyhrožovali, chceme se cítit bezpečně a rozvíjet ekonomiku země a její sociální oblast. Je pravdou, že svět se vyvíjí cyklicky a podle mého názoru je to závislé na ekonomických cyklech. Vývoj ekonomiky, změna technologií mají vliv na život lidí, má to vliv na jejich blahobyt, ekonomické postavení a politickou situaci. Například v Evropě požadavky rostou, ale je stále těžší uspokojovat rostoucí spotřebu. Potom je snaha to kompenzovat pomocí zahraniční politiky, vojenské politiky. No já předpokládám, že nejen naše historická paměť, ale i historická paměť všech národů nás povede k mírovým řešením jakýchkoliv konfliktů,které vznikaly vznikají a budou vznikat. my jsme zastánci politických dohod a kompromisů. “ >>>>já dodávám pokud někdo chce světovou válku a jako potrefená husa se po slovech Putina ozval další lží a manipulací, jeho problém, každý normální člověk z odpovědi vycítí, zda se má bát, nebo ne...
Diskuse byla dlouhá, pro světovou politiků je zajímavý názor na OSN, které podle dotazujícího studenta údajně neplní svoji úlohu. Putin odpověděl, že OSN vznikly po válce podle jejího výsledku. Je to již dlouho a to budeme Němce za Hitlera trestat ještě 1000 let ? Je to země s velkou silnou ekonomikou, dále Indie by si podle jeho názoru také mohla s miliardou obyvatel zasloužit větší postavení v Radě bezpečnosti. Putin trvá na tom, že OSN je důležitá organizace, jejíž práce se má zlepšovat a ne ji rušit. Dále byla zajímavá otázky dívky z Dagestánu. Ptala se, zda její babička Krymská Tatarka již může se nastěhovat zpět na Krym. Putin ji odpověděl, že občané Ruské federace mají právo se stěhovat na jakékoliv další území Ruské federace, mají to zajištěno zákonem. Ohledně Krymu je problém v tom, že byly vyčleněny pro příští 3 roky prostředky ze státního rozpočtu tak, aby se úroveň Krymu vyrovnala úrovní ostatních částí RF. Je to počítáno zhruba na současný počet obyvatel. Pokud se tam však zvýší počet obyvatel 2x -3 x, tak to nejde nikomu zakázat, ale Krym bude mít problém se zajištěním odpovídající sociální infrastruktury pro své občany. Putin je však přesvědčen, že Krym za několik let bude zcela soběstačný a dokonce bude dávat finance i do společné federální kasy.
https://news.kremlin.ru/video/2688

Vyhledávání