Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

Nesmyslná tvrzení nebo záměrné lži "přijímačů"

21.11.2015 19:17

Velmi často se setkávám s naprosto nesmyslnými tvrzeními od lidí, kteří se řadí k tzv "sluníčkům" ( chudák Slunce ) a přijímačům ilegálních imigrantů.

Na některé se podíváme:

 

1) označování ilegálních imigrantů jako "uprchlíci" ..... i západní tajné služby přiznávají, že se v 80, možná už 90% nejedná o žádné uprchlíky před válkou ... ti lidé neprchají před něčím- oni prchají ZA něčím .... za sladkým životem se sociálními dávkami, o jejichž výši se nezdá ani těm, kdo celý život pracovali a pracují. Dva imigranti se dvěa dětmi mají třeba v ČR nárok na sociální dávky ve výši kolem 24 tisíc kč, zatímco rodina z řad občanů ČR také 2 dospělí+ děti dostane pouze životní minimum něco přes 9000 kč !!!

 

2) Je také skutečně zajímavé, jak se ti "přijímači" neustále pokouší žvanit o vyvolávání nenávisti k islámu.
Zde ale nejde o žádnou nenávist, nýbrž o jasné vyjádření toho, že islám není kompatibilní s demokracií, Ústavou a Listinou základních práv a svobod ... a jako takový zde nemá co dělat. Jeho propagace by měla být trestná, stejně jako je trestná propagace jiné víry v islámských zemích !!! Ovšem reciprocita a prevence naší ani evropské věrchušce nic neříká.

Vyhledávání