Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

Nevěřte lháři Okamurovi .... vaši důvěru si nezaslouží !

29.01.2016 22:08

S Okamurovou politickou aktivitou jsem se poprvé setkal někdy před asi 7-8 lety. Na začátku na mne působil stejně jako na mnoho lidí dnes, kteří ho znají krátce a nic o něm neví. Ale již po několika měsících jsem odhalil jeho pravou tvář a zjistil, že mezi indiány by okamžitě dostal jméno "Velká huba", protože stále jen sliboval a sliboval a nikdy nic nesplnil. Posléze se projevil ještě navíc jako lhář a vykradač programů- i tu teorii přímé demokracie vykradl Holešovské výzvě, a především jako absolutní sólista, který vždy jen zneužije lidi k prosazení sebe sama. Je to v podstatě stejný totalitář jako Babiš, jen za sebou nemá tolik miliard, aby si voliče mohl koupit.

A proto bych chtěl apelovat na všechny rozumné občany:
Chápu vaši touhu po spolupráci všech, kdo stojí proti Islámu. Bohužel, někteří prostě spolupráce schopni nejsou. Přestože akce na Hradčanském náměstí dne 6.2.2016 od 15h je nahlášena od prosince loňského roku, došlo k tomu, že se Okamura rozhodl v lednu nahlásit truc-parazitní akci, a to na stejné datum 6.2.2016 od 14h - ačkoli on nemá na společném projektu 15 evropských měst a Pevnosti Evropa sebemenší zásluhu, zjevně z proto, aby ti, kdo přijdou k němu už na Hradčany nedorazili. Je to hloupé a trapné, protože akce na Hradčanech je zapojena do společného projektu evropských protiislámských hnutí a měla by vyjádřit postoj českých občanů směrem ke spřáteleným iniciativám v evropských zemích.
Proto vás prosím a žádám, přijďte rovnou na Hradčany a nenechte se Okamurou zmanipulovat, protože jemu jde jen o zviditelnění jeho samotného- nikoli o společný boj proti islamizaci.
Děkuji
https://www.facebook.com/events/1669068606666215/

Vyhledávání