Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

Okamžitě zbavte Šabatovou funkce !!!

14.09.2014 20:53

Když jsem si dnes přečetl titulek článku a jeho obsah, kde ombudsmanka Šabatová prohlásila -cituji: "Muslimové by měli mít více práv než nevěřící." , měl jsem pocit, že snad neumím číst, nebo jsem v nějakém špatném snu. viz článek zde:  https://www.osacr.cz/2014/09/12/ombudsmanka-sabatova-muslimove-by-meli-mit-vice-prav-nez-neverici-3/        

 

Takže bych ombudsmance Šabatové rád objasnil jednu zásadní skutečnost:

!!! Základním pilířem evropské civilizace je ROVNOST !!! Je naprosto nepřípustné, aby jakákoli skupina občanů měla větší práva nebo privilegia. Prohlášení ombudsmanky Šabatové je naprosto skandální a je důkazem toho, že absolutně nepochopila význam a náplň svého úřadu, do kterého tedy neměla být nikdy uvedena !!!

Žádám vládu a parlament, aby vzhledem k jejím výrokům a názorům, byla Šabatová s okamžitou platností zbavena funkce a moci a byl jí vysloven zákaz působení ve všech veřejných funkcích ! Navíc vzhledem k jejím předchozím výzvám, aby cizinci žalovali ČR, bych velmi zvažoval ovinění Šabatové ze záměrného poškozování státu a jeho zájmů, případně i z vlastizrady.

Vyhledávání