Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

Pokrytectví pravdoláskařských muslomilců ....

02.12.2015 10:14

Už poměrně dlouhou dobu sleduji pečlivě chování tzv. "přijímačů", bláznivých pseudohumanistických aktivistů z HFC i těch neorganizovaných, a mohu konstatovat, že se mi z nch chce zvracet. Takové množství agrese, lhaní, nenávisti a hnusoty, šířené těmito lidmi, které navíc podporuje veřejnoprávní ČT - to se skutečně hned tak nevidí. Přehlídka čistokrevného a koncentrovaného pokrytectví, kdy se takto projevují ti, kdo se sami zaštiťují bojem proti nenávisti.

A nedosti na tom- tito jedinci a instituce předvádějí dokonalou ukázku psychické projekce, kdy právě své vlastní jednání a chování překypující nenávistí, agresivitou a vulgaritou připisují těm, na které útočí, přičemž jim vůbec nevadí, že šíří lži a mystifikace.

Příkladů jsou stovky .... jen z poslední doby mne napadají prohlášení "rudé feny" soudružky Šiklové, madam Vašáryové a všech těch samozvaných (j)elit z šoubyznysu, stejně jako ty bývalé aparátčíky SSM a KSČ- dnes bohužel kantory a funkcionáře převážně "humanistických" vysokých škol, považujících se za nadlidi, a nazývající oponenty nevzdělanou lůzou.

 

Ponejvíce se pozastavuji nad oblíbeným pseudoargumentem těchhle muslomilů o tom, že v ČR vlastně žádní uprchlíci natož muslimové nejsou a proto nebezpečí nehrozí, a přemýšlím, jak mohou být tak hloupí.

V jednom mají pravdu- uprchlíci zde téměř nejsou .... no ani být nemohou, protože 90% všech ilegálních imigrantů nejsou žádní uprchlíci z válečných oblastí, ale agresivní ekonomičtí migranti, a v těch 10% zbylých, které by bylo možno považovat za uprchlíky, je schována část radikálních islamistů, kteří ale ve skutečnosti nejsou uprchlíky, nýbrž invazní armádou teroristů - což dnes přiznávají i západní tajné služby.

Nicméně mne spíše zaráží to pokrytectví českých kolaborantů a vlastizrádců, kteří v tomto případě berou ČR jako izolovanou zemi, kde je malý počet imigrantů a proto podle nich nehrozí problémy, zatímco v další větě se začnou ohánět spojenou Evropou s volným pohybem osob jako evropskou vymožeností a ukázkou svobody. Evidentně akcentují příslušnost ČR k EU jen když se jim to hodí.

 

Pokud je enofobie touha po obraně a záchraně rodiny, státu, kultury, historie národa i národa jako takového- tak jsem hrdým xenofobem !

Vyhledávání