Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

Pokrytectví USA ..... vždy jde jen o jejich zájmy, moc a penize- na lidi kašlou !

06.08.2014 10:53

stačí jednoduché srovnání.

kauza Srbsko vs. Kosovo:

USA těsně před konfliktem v Kosovu vedli UCK jako zločineckou organizaci. Najednou otočili o 180° a kvůli své základně v Kosovu najednou podpořili porušení územní celistvosti Srbska a vznik separatistického Drogostánu Kosovo. Za odměnu dnes mají na území Kosova druhou největší vojenskou základnu, a představitelé USA- generálové a tehdejší ministrině zahraničí- Krvavá balkánská řeznice Albrightová, dostali darem akcie zdejších energetických, telekomunikačních a důlních společností v hodnotě stovek milionů dolarů.

 

kauza Ukrajina vs. Krym, Luganská lidová republika, Doněcká lidová republika:

Po násilném puči na Ukrajině, kdy se moci zmocnila fašisticko-nacistická junta, proběhla regulérní referenda o sebeurčení na území Krymu, Luganska a Doněcka.... na základě výsledků referend ( regulérnost potvrdili nezávislí pozorovatelé ) se Krym připojil k RF a vznikly nezávislé republiky Doněcká a Luganská. Ty byly následně napadeny Ukrajinskou armádou, která nasazuje těžkou technku včetně balistických raket proti civilistům a obytným územím. USA obviňují Rusko z podpory samostatných republik a z podpory údajných separatistů.  OSN potvrdila, že nemá naprosto žádné důkazy o tom, že by Rusko mělo nějaký vliv na vývoj ukrajinské občanské války.

 

PTÁM SE : KDE BEROU USA DRZOST K OBVIŇOVÁNÍ RUSKA ??!!  Z jakého důvodu podporují fašisticko-nacistickou ukrajinskou juntu, která provádí etnické čistky na vlastním obyvatelstvu ? Podle mne by USA měly být okamžitě obviněny z podpory a organizace válečných zločinů jak v minulosti na území Srbska, tak i v probíhajícím konfliktu na Ukrajině a Novorusku.

Vyhledávání