Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

Reakce na nesmyslné prohlášení premiéra Dluhoslava Sralbotky

21.10.2015 22:26

Nikoli soudruhu Sobotko ...... ČR nepotřebuje žádnou řízenou imigraci ... snad jedině řízeně zastavenou. Evropa ani ČR totiž nevymírají, jak se nám snažíte vy a euroverchuška nalhat. Společnost pouze reaguje na sociální a ekonomickou situaci, která nastala. Stejně jako to dělá příroda. Když je hodně nezaměstnaných a nedostatek práce - tedy menší šance na uživení- logicky se začne rodit méně dětí , protože rodiče vyhodnotí situaci tak, že děti neuživí, a pokud ano, tak děti budou mít problém pak uživit samy sebe.

..... ovšem to vy- sociální inženýři infikovaní virem dementní neokonské teorie o trvale udržitelném růstu, kde jste důchodový systém nastavili jako perpetum mobile s potřebou neustálého nárůstu počtu plátců důchodového pojištění ( skrytých daní )- nemůžete nikdy pochopit. A ani to pochopit nechcete, protože by se vám zhroutil váš vysněný svět, který vedete k zániku.

Řešením není imigrace, ale podpora vzniku rodin, výchovy dětí a vzdělanosti ve všech oborech, počínaje řemesly a konče vědou. Vy ekonomiku, stát a společnost jen vysáváte, zneužíváte a ničíte ... ve prospěch vašich peněženek a mocenských ambicí !

Imigranti z Afriky a středního východu dnes globálně nejsou přínosem, ale naopak přítěží, protože zásadním způsobem zatěžují sociální systémy hostitelských zemí, ve kterých se navíc nehodlají přizpůsobovat žádným nastaveným pravidlům- naopak chtějí zavádět pravidla svá pro většinovou společnost, což je absolutně nepřijatelné !

Vyhledávání