Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

Tak nám ČT bude zase vymývat mozky a lhát o těch strašlivých českých rasistech ...

07.01.2017 19:06

To, o co se zítra pokusí pseudoveřejnoprávní ČT, bude opět naprosto neskutečná havloidní prasárna. Natočila totiž pořad na téma černého modela v letáku Lidlu.

 

Viděl jsem upoutávku, a podle ní se můžeme těšit na bláboly několika černošek ( kupodivu muž v té upoutávce nebyl ), které kupodivu ale v ČR udělali skvělou kariéru .... jako třeba Lejla Abbasová, nebo redaktorka ČT Tvarůžková atd.  Pokud by Čěši skutečně byli rasisté- tyto dámy by podle mne žádnou kariéru neměly a celé vystoupení těchto "celebrit" o českém rasistickém národu je v podstatě jasným důkazem jejich lží.

 

Mimochodem lže ČT, lže i samotný Lidl, který tvrdí, že letáky jsou v celé Evropě stejné... NEJSOU !!!  V Bulharsku má v letáku stejné triko na sobě běloch a prý to tak bylo i v Polsku- což ale ověřeno nemám.

 

 

 

A o tom to celé je ... o lžích a mediální masáži, o neustálé multikulti-propagandě ..... to lidi štve- proti tomu se ozývají- nějaký černoch národ vůbec nezajímá. A logicky je jasné, že naopak neomarxistická mediální a sluníčkářská fronta rozjede přesně tu hysterickou reakci, jaká teď všude v internetovém prostoru a v médiích masíruje občany dehonestujícími označeními za xenofoby a rasisty. 

 

Úplně mne dorazilo vyjádření samotného modela, který prý "byl šokován" .... no aby neby... umím si v pastelových barvách představit co mu nalhali. Zřejmě to- co žvaní už dva dny německá média o českých rasistech, místo toho, aby informovala o tom, že jim muslimové na Silvestra zapálili nejstarší kostel v Dortmundu .... o tom je v Německu informovat zakázáno.

 

Žádám, aby ČT byla okamžitě zbavena statutu veřejnoprávní televize, a aby byly zrušeny povinné poplatky za čt a čro, kterými si občané povinně podporují vlastizrádce a kolaboranty, a největší mediální lháře. Éra havlistické ČT- citadely ekoteroristů, rusofobů, eurohujerů, podporovatelů ukronacistů a amerických imperiálních výbojů musí být po mnoha letech definitivně ukončena.

 

Vyhledávání