Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

Umírněný islamista neexistuje !

08.01.2015 09:54

Umírněný islamista skutečně neexistuje - to je prostý fakt.

Člověk, jehož život je řízen a veden svatou knihou muslimů Koránem, prostě umírněný být nemůže - a je mi zcela jedno co za žvásty vykládá šéf mešity a muslimské komunity v Brně Alráví, nebo ten blábolící Abbás, který sám ani Korán evidentně nezná, nebo nám veřejně lže- což mu mimochodem Korán přímo přikazuje.

 

nevěříte ? Tak se podívejte na statistiku aplikovanou na verše z Koránu:

 

Ideologii „plánovaného dobývání“ je identifikována už v původních islámských textech (korán a přidružené komentáře, příkazy a historky z Mohamedova života). Jejich podrobným studiem lze propočítat poměr veršů mírumilovných ( islám se rád označuje za náboženství míru ) oproti nenávistným a vražedným.

Výsledek je tristní:

Z více než 153 tisíc slov Koránu pouhé 4 tisíce doporučují laskavé chování k lidem bez rozdílu víry ..... tedy celých !!!  2,6 % !!!

Ostatní jsou nenávistné až vražedné k bezvěrcům, renegátům a neposlušným.

Džihádu se věnuje 75 % záznamu Mohamedova života.

Ranná část koránu psaná v Mekce obsahuje 67 % veršů proti bezvěrcům.

Pozdější medinská část věnuje 51 % jejich dobývání a podmaňování.

NIKDE v žádném textu NENÍ JEDINÝ VERŠ, který by uvažoval o pěstování soužití, přátelství a spolupráce s nemuslimy.

Nikde v nich není žádné prohlášení univerzální etiky podobné Desateru.

Jedinou univerzální etikou je PŘÍKAZ, že celý SVĚT SE MUSÍ PODROBIT ISLÁMU.

A jedinou laskavostí k jinověrcům je svolení, že se s nimi smí zacházet slušně, pokud se podřídí islámským zákonům šarijá, které z něho dělají podřadného, ponižovaného a okrádaného občana !!!!!

 

..... jak všichni můžete vidět, muslimům nic nepřikazuje, aby s jinověrci nebo bezvěrci žili v míru - NAOPAK - všichni musí být podle Koránu porobeni, zabiti, nebo zotročeni !!! 

 

Osobně si myslím, že situace v mnoha státech Evropy a Skandinávie nám dává dostatek důkazů k jednoznačnému hodnocení:

- problémy s muslimy jsou jen otázkou jejich procentuálního zastoupení v populaci konkrétního státu. Do 5% se tváří mírumilovně a nenásilně ovlivňují své okolí a občany lhaním o mírumilovném a úžasném islámu. Od 5% chtějí ohledy, výhody a zvláštní vyjímky ( povolení halal porážek a výrobu i prodej halal potravin, výstavbu motliteben a mešit - tato fáze v ČR probíhá už teď se značnou akcelerací, protože oficiálně je zde muslimů pod 10000 osob, tedy ani ne 1 promile ..... přesto mají naprosto neskutečnou podporu politiků i úředníků. A od 10% jsou muslimové bezpečnostním rizikem. Jejich agrese v GB, ve Francii, v Německu,v Belgii, Dánsku a ve Švédsku neustále narůstá. Při svých pochodech používají otevřeně hesla o světové nadvládě Islámu. Znásilněných žen a zraněných či mrtvých evropanů po útocích muslimů už bylo velmi mnoho. Opravdu jsem nevěděl jestli se mám smát nebo praštit muslima Alrávího, když z úsměvem tvrdil, že podle koránu se má žena trestat lehkým poklepáním kartáčkem na zuby po tváři - v tu chvíli mi před očima vytanuly fotografie Švédek, znásilněných, zbitých a skopaných skupinou muslimských imigrantů, kteří svůj čin ještě omlouvají, že jim to Korán dovoluje, protože žena v minisukni a nezahalená se chová vyzývavě. ŘÍKÁM DOST !

Islám NENÍ kompatibilní s naším způsobem života, ani s naší kulturou, a už vůbec ne s naším právním řádem. Pokud muslimové nehodlají žít podle našich pravidel, zvyků a zákonů - tak ať odejdou, protože my je měnit nehodláme a nebudeme, a jejich zákon šaríia zde povolit nehodláme !

Islám je ze své podstaty netolerantní totalitní, rasistická a xenofobní ideologie, která by měla být v civilizovaném světě zakázána stejně, jako fašismus a nacismus.

Jsem ochoten uznat, že mohou být mezi námi i muslimové, kteří netouží naplňovat dogmaticky slova Koránu. Nicméně i oni musí respektovat naše práva, svobody zvyky a způsob života, a pokud se náš život začnou snažit ovlivňovat a měnit, pokud se budou cítit našimi zvyky a tradicemi uráženi - tak jsou to oni, kdo se musí přizůsobit, nebo odejít.

 

A na závěr již jen krátké upozornění :

My jsme tu doma, toto je naše vlast, máme tu své rodiny, děti ....... a nejen, že bychom pro ně zemřeli - my pro ně jsme schopni v krajním případě i zabíjet. Každého, kdo je bude chtít ohrozit. Navzdory všem hloupým a neschopným, nebo zkorumpovaným politikům a úředníkům.

 

P.S.: do doby, než Korán bude obsahovat jasné ustanovení, že JE ZAKÁZÁNO zabíjet a zotročovat lidi jiné víry a bezvěrce jen proto, že nevěří v islám, není možné islám a islamisty a jejich činy tolerovat !

Vyhledávání