Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

Chce se mi zvracet z budování kultu osobnosti Václava Havla ...

21.11.2014 08:32

Je to skutečně vrchol trapnosti ta hysterická snaha havlistické kliky vybudovat kult osobnosti VH, přesně ve stylu kultu Stalina, Mao Ce Tunga nebo Kim Ir Sena. Přesto, že je mnoho svědectví a dokumentů o tom, jaký byl Havel ve skutečnosti, a co provedl za lumpárny. Přestože dnes už je známo, že instalování Havla bylo dohodnuto a schváleno i mezi CIA a KGB, přestože víme, že si své prezidentské křeslo vyhandloval za beztrestnost špiček KSČ a StB. Jeb díky němu - a možn i na jeho příkaz byly skartovýny konkrétní svazky z archivu StB- svazky lidí, kteří byli vybráni jako příští vládci ČR a kapitáni jejího průmyslu.

Po agentu StB Zifčákovi teď přinesl svědectví i generál Alojz Lorenc !!! : https://www.novinky.cz/domaci/354087-havel-byl-pod-silnym-vlivem-stb-rika-jeji-byvaly-sef.html

 

Jak dlouho se nám budou snažit pravdoláskaři vnucovat bajku o skvělém Havlovi ?

Mimochodem znáte skutečné důvody proč má Havel bustu v US-kongresu ? Zapomeňte na nějaké ideály humanismu a lidská práva. Dúvody jsou mnohem přízemnější - prachy a moc.

1) Na Havlův nátlak došlo k téměř úplné likvidaci zbrojní výroby v ČSSR- hlavně těžké výroby na Slovensku - čímž se uvolnily trhy pro americké výrobce vojenské techniky ..... proto Havlovi tleskali v kongresu- nic tak nepozvedne americkou ekonomiku, jako prodej vojenského materiálu

2) souhlasem s útokem na Srbsko a termínem "humanitární bombardování" si pak Havel-Veškrna zajistil totální americkou vděčnost.... neboť genocidě srbského obyvatelstva a zradě američanů, kteří ještě jen několik týdnů před prvním bombardováním Bělehradu vedli své spojence z UCK jako teroristickou organizaci, aby najednou otočili a měli jí jako spojence, dal falešný punc legitimity a humanity, ačkoli američanům šlo pouze o výstavbu největší US základny v Kosovu a o akcie kosovských těžebních a telekomunikačních firem pro americké generály a balkánskou řeznici Albrightovou !!!

 

...... taková je pravda o Havlovi, nikoli ty pohádky, které nám neustále cpe ČT a havlistická svoloč s "kulturní" frontou za zadkem.

 

Vyhledávání