Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

Co je podle mne třeba okamžitě udělat pro záchranu evropské civilizace, občanů ČR, a dalších států Evropy i světa...

03.05.2014 09:02

Co je podle mne třeba okamžitě udělat pro záchranu evropské civilizace, občanů ČR, a dalších států Evropy i světa:
 

1) okamžitý zakáz používání geneticky modifikovaných produktů
2) jednoznačná podpora tradiční a přirozené rodiny
3) obnovení potravinářských norem, zákaz používání nebezpečných složek (aspartam apod. )
4) zásadní omezení chemie v potravinářství a její postupné naprosté odstranění
5) zákaz cestování potravinářských produktů během výroby až po balení v rámci různých států - neekonomičnost a neekologičnost je naprosto evidentní
6) zákaz PROPAGACE homosexualismu
7) okamžité zastavení přílivu imigrantů do Evropy, spojené s redukcí stávající sociální podpory. Imigrace není přínosem a představa, že imigranti nahradí úbytek daňových poplatníků, je naprosto scestná.
8) přehodnocení sociální politiky a pomoci nepřizpůsobivých občanů, žijících již několik generací ze státního sociálního systému. Redukce systému a důsledná kontrola.
9) odstranění pozitivní diskriminace
10) zajištění bezpečnosti občanů, zvýšení ochrany a práv napadeného na úkor práv primárního útočníka. Stav, kdy útočník/zločinec má stejná, nebo dokonce vyšší práva než obět, považuji za tragický a zrůdný. Napadený musí mít možnost se bránit a za následky včetně zranění, úmrtí nebo způsobené škody musí vždy nést odpovědnost primární útočník.
11) s okamžitou platností zrušit statut soukromého exekutora a zpětně přezkoumat a případně anulovat veškeré exekuce, při kterých došlo k dražbě nemovitostí kvůli původním pouze tisícovým dluhům. činnost exekuční bude převedena na stát až do doby zpracování nového exekučního zákona a jeho schválení parlamentem
12) uzákonění vyrovnaného rozpočtu po švýcarském vzoru. Deficitní rozpočet bude muset být schválen pouze referendem. Vyjímkou mohou být pouze náklady na pokrytí škod při povodních, zemětřesení apod, případně při vyhlášení válečného stavu.

....... těchto dvanáct bodů můžete považovat za základní priority mého osobního programu, který zatím otevřeně podpořila jediná strana - Česká Suverenita.
Pokud s uvedenými prioritami souhlasíte, podpořte tuto stranu prosím svým hlasem ve volbách do Evropského parlamentu.

 

Vyhledávání