Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

Devalvaci české koruny považuji za vlastizradu ...

24.01.2014 14:26

vrátím se ke kauze zásahu ČNB proti vlastní národní měně

 

 

Národní banky mají jednu velmi důležitou funkci - mají udržovat stabilitu. Základním předpokladem udržení stability je předvídatelnost. A to je přesně to co ČNB naprosto tristním a zásadním způsobem porušila. Její skoková devalvace české národní měny bez jakéhokoli varování ( zlí jazykové tvrdí, že určitá předem určená skupina lidí informovaná byla, aby na devalvaci vydělala miliardy ) způsobila znehodnocení všech úpor uložených v korunách o téměř 10% a proklamované utrácení občanů se v žádné relevantní míře nekoná. Lidé totiž až na vyjímky nemají příliš co utrácet.
Z mého pohledu to, co udělal Singer a spol. je možno klidně označit za cílené poškození státní měny a občanů, a tedy státu. V podstatě jde o vlastizradu. Ocení pro Singera od MMF a ECB, což jsou v podstatě loutky globálních banksterů, je nádherným důkazem, že toto poškození ČR bylo plánované. Když nás nemohou poškodit přes EURo, protože ho nemáme, tak přistoupili k jiným nástrojů přes své poslušné poskoky ve vedení ČNB.
Rád bych vám všem předložil paralelu chování Singera a spol. s tím, co u nás v padesátých letech provedli komunisté. Kdy jeden večer prezident Zápotocký ujišťoval v rádiu občany, že žádná "měna" nebude, a hle, ráno se občané nestačili divit.
Byl bych velmi rád, kdyby bylo možno všechny členy vedení ČNB, kteří odhlasovali tu lumpárnu, zatknout, obvinit a odsoudit.

Vyhledávání