Opravdu je mi zle z prohlášení lidí, jako je publicista Komárek nebo několik zdejších bloggerů, namátkou V.Antošová, J.Hájek nebo pan doktor Máj. Článek posledního jmenovaného považuji za přímo školní případ pomýleného hlasatele lásky, který pro tu lásku nevidí a neslyší, naprosto evidentní věci.

Zopakujme si pár těchto nezpochybnitelných faktů:

- v celé Evropě, kde se vyskytují muslimští přistěhovalci to vře. Zvyšuje se počet střetů mezi původními obyvateli a těmito přistěhovalci, ve valné většině vykazujících znaky neochoty se přizpůsobit kultuře a systému hostitelských zemí. Prvotním cílem těchto přistěhovalců je vysávání sociálního systému hostitelské země a jeho zneužívání. Toto je dokonce i zdokumentováno v projevu vysokých muslimských hodnostářů, kteří k tekovému chování muslimů v Evropských zemích přímo nabádají

- v některých zemích EU došlo už i k fyzickému napadení státní moci a úředníků- nejznámější případ se udál v Belgii, kde muslimka napadla policistku za to, že ta po ní chtěla při kontrole osoby odhalit tvář, jestli souhlasí s předloženými doklady. Policistka skončila v nemocnici. Pominu evidentní nepřipravenst policistky k obraně proti napadení- zajímavá a o nebezpečnosti islámu vypovídající je především reakce nejvyššího představitele muslimů v Belgii, terý prohlásil, že (cituji) : "Jednala správně. My muslimové nemáme k vám, k vaší kultuře a zákonům žádnou úctu. Naše náboženství je nadřazeno tomu vašemu. A pokud se vám to nelíbí, můžete se z této země odstěhovat!" ......... pokud už ani tento incident a ofociální prohlášení nejvyššího představitele muslimů někoho nepřesvědčí, pak lze takového člověka objektivně označit za blázna, blouda a sebevraha. Dle mého názoru měl být ten muslimský duchovní okamitě zatčen a odsouzen za vyvolávání nenávisti vůči skupině obyvatel, propagování ideologie potlačující občanská práva a svobody, za diskriminaci a hanobení národa, rasy a přesvědčení. ...... ovšem to se dnes v multikulti-šílené Evropě nenosí. Zde je extrémistou pouze příslušník většiny, kte si dovolí nesouhlasit se šílenostmi politických sociálních inženýrů.

- jsme voláni k toleranci muslimů a islámu, ale bez jakékoli reciprocity ..... pokud by si jakýkoli jinověrec nebo bezvěrec v kterékoli islámské zemi dovolil to, co si v zemích Evropy dovolují muslimové, byl by v nejlepším případě zatčen a vyhoštěn, v tom horším by byl s tichým souhlasem úřadů lynchován a zavražděn zfanatizovaným davem

- je prokázáný výrok jednoho z nejvyšších islámských duchovních, že Evropa bude dobyta dělohami muslimských žen, a současný stav odhaluje, že tento plán je již dlouho realizován, a to dokonce s pžímou podporou šílených evropských multikulti-politiků. Nebál bych se je nazvat zrádci svých zemí, kultury a historie, neboť ničí vše, co naši evropští předkové vybudovali. Muslimští přistěhovalci nejsou a nebudou nikdy tím proklamovaným přínosem pro Evropu! Nikdy se ve většině nestanou poslušnými plátci daní následně rozkrádaných do kapes politiků a finančních banksterů !  Bude stačit již jen nenerace těchto přistěhovalců, a budou naopak hlavní rozbuškou k nepokojům, po rozvrácení sociálního systému v celé Evropě.

Islám je prostě náboženství netolerantní, militantní, násilné, které je neslučitelné se společenskými a sociálními vazbami v Evropě. Samotný muslim ( muslimka ) nepředstavuje nebezpečí, ovšem islám vykazuje ( použiji příměr přítele Streita ) jezinkový efekt - po prstíku následuje druhý, třetí, pak celá ruka, pak modlitební místnost, dávky v nezaměstnanosti, mešita, minaret, stížnosti na psy v MHD, na zpěv souseda na jeho pozemku, který je tím zpěvem ruší a uráží ... a to vše provázeno neustálým křikem o tom, jak okolí netoleruje jejich zvyky.  Proto vše považuji učitelku v hidžábu za překročení pomyslné hranice, zvláště poté, co se přiznala ke schvalování svaté války proti bezvěrcům a jinověrcům. A to i situace, kdy je jako učitelka hodnocena výborně. Hitler by také byl kvalifikován jako výborný řečník, jenže jedno ze svých nadání zneužil k vyvolání světové války. A z mnoha prohlášení muslimů je již dávno evidentní, že mají stejně jako Hitler stejný cíl ... světovládu- a to dokonce náboženskou !

Osobně považuji všechny ty Komárky, Máje a další hlasatele multikulti-nesmyslu za zrádce vlastní kultury a blázny. Jejich předci zjevně dnes rotují v hrobech jako turbíny.

Bylo by dobré přijmout poučení z historie - kdykoli byl někdo příliš tolerantní, nakonec na to vždycky doplatil a byl zničen právě tím, koho předtím toleroval a hýčkal.  Pro příkad nemusíme daleko .....Srbové takhle s otevřenou náručí přijali albánské utečence . Darovalo jim v oblasti Kosova domy, pozemky, hospodářská zvířata, osvobodili je od daní..... a nakonec jim ti chudáci utečenci Kosovo ukradli. Opravdu se nechci dočkat toho, až nás nějaký muslim bude vyhánět z našich domovů a zavádět právo šaríja jen proto, že byl netolerantní a proto je životaschopnější, než multikulti-zmasírovaní evropští blázni !