Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

I po 5 letech stejná manipulace a různý metr ČT na dva zločiny. Důvod? Různá barva kůže útočníků!

03.05.2014 09:00

Je nutno konstatovat, že ČT naprosto rezignovala na svou funkci veřejnoprávního média a stala se z ní propagandistická hlásná trouba zájmů USA a EU. Zároveň také propaguje šílenosti jako je multikulturalismus, gender a podobné šílenosti, které ničí tradiční rodinu, národní státy, ekonomiku a reálně i celou evropskou civilizaci. Situace v médiích a hlavně v ČT je natolik tragická, že již vidím pouze 2 možnosti řešení:

1) zrušit statut "veřejnoprávní" a přestat ji dotovat povinnými poplatky

2) úplně ČT rozpustit

 

Dnes bych chtěl havně upozornit na pokračování zrůdnosti, která začala již před pěti lety.

V roce 2010 došlo ke dvěma tragickým událostem:

a) útok na rodinu Sivákových - soud s útočníky za dohledu televizních kamer připomínal spíše monstrprocesy, bílí útočníci dostali exemplární tresty. Na Natálku se pořádaly veřejné sbírky, Sivákovi byli několikrát v hlavním vysílacím čase

b) útok dvou Romů na chlapce Patrika- proběhlo téměř 4 hodinové bití, mučení, Patrik byl znásilněn a pohlavně zneužit. Útočníci ho nechali těžce zraněného v lese, odkud se naštěstí sám vyplazil na místo, kde ho našli kolemjdoucí a zavolali záchranku. Dvě hodiny více a byl by mrtev. Za tento pokus o rasisticky motivovanou vraždu dostali pachatelé marginální trest, který jim byl v tichosti po žádosti žalobkyně ( !!! ) Bradáčové snížen na polovinu. Prý se neprokázal rasistický podtext, ačkoli bylo prokázáno, že Patrik byl celou dobu útoku a mučení rasisticky urážen oběma útočníky.

 

Byl jsem jeden z těch, kdo o Patrikovi jako první informovali veřejnost, zatímco oficiální média mlčela. Bez nás by byl celý případ pravděpodobně ututlán. Zde odkazy na články o tomto případu i srovnání s tehdejší servilitou médií k Sivákovým a nezájmu o případ "Patrik".

https://cms.politika-zdraveho-rozumu.webnode.cz/news/proc-se-pise-o-natalce-a-o-prepadeni-kdy-utocili-romove-nikoli-/

https://cms.politika-zdraveho-rozumu.webnode.cz/news/jak-by-dopadli-pachatele-v-pripade-patrik-u-nemeckeho-soudu-/

 

Po zkušenosti před pěti lety jsem si myslel, že ČT už níže klesnout nemůže .... a ejhle .... přišlo "výročí" útoku na Sivákovi, a ČT rozpoutala tirádu nářků o osudu malé Natálky a jejích rodičů. Zřejmě již Sivákovým došly peníze z těch cca 2 milionů, co se na ně vybralo, nebo ČT nemá závažnější téma a je třeba zase přiživit pohádku o těžce utiskovaných a pronásledovaných Romech v ČR. Možná na to má i nějaký vliv, že v ČT pracuje profesionální Rom Banga, který vyvolával rasistické nálady na blogu iDnes a stále je vyvolává pro server ROMEA. Opravdu neznám důvod proč bylo nutno vytáhnout tuto kauzu, nicméně jsem velmi zvědav na to, jak se ČT zachová dne 4.5.2014,jestli také vyhlásí pětileté "výročí" případu Patrik. Zatím tomu nic nenasvědčuje.

Vyhledávání