Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

Jsme svědky globálního protiruského pokrytectví ...

02.03.2014 10:09
 
Byly doby, kdy jsem nesnášel Rusáky. Tehdy jsme tak říkali národu, který nás 20 okupoval. Dnes tu již 20 let ruská vojska nejsou, mám mnohem více informací a staré křivdy přebolely. Ač ateista- odpustil jsem.
Situace se radikálně změnila a s ní i můj postoj k Rusku. Vnímám, že v posledních 20 letech Rusko narozdíl od USA a EU nevyvolalo žádnou válku. Vidím, že mi ruské pojetí vnímání světa, morálky, ochrany zájmů národa a tradiční rodiny vyhovuje mnohem lépe a více, než úchylný multkulturalismus a pseudohumanita "západu". Naprosto souhlasím se zákazem PROPAGACE homosexualismu jak ho zavedl Putin.
Je mi odporné pokrytectví a dvojí metr "západu", který v zájmu své pseudodemokracie je ochoten bombardovat suverénní státy a svrhávat vlády, a když Rusko bez jakéhokoli násilí chce jen chránit zájmy svých občanů, začne "západ" včetně českých velmi hloupých politických špiček hystericky vyhrožovat a kvičet o invazi.
V podstatě bych dnes možná měl za spojence raději Rusko adalší státy BRISC, než bankstery a NWO řízený a zotročený "západ".

 

Opravdu se mi chce zvracet ze všech, kterým nevadí americká agrese v téměř každé části světa, ke které se ochotně připojují i státy EU, aby ve jménu civilizace a demokracie ( oboje ale vykládáno jejich úhlem pohledu ) kdykoli se jim zachce napadli suverénní státy pod různými záminkami , viz Irák, Libye, Egypt, Sýrie, a hlavně nám nejbližší bývalá Jugoslávie a Srbsko..... a zkteří zároveň teď hystericky obviňují Rusko z invaze na Krym.

 

Je skutečně děsivé sledovat všechny ty představitele NWO, kteří klidně vyzbrojují teroristy a narosto bezskrupulózně se vměšují do záležitostí suverénních zemí, kde se nerospakují napomáhat svržení jim nepohodlných a neposlušných vlád a vládců, a pak mají drzost obviňovat Putina z agrese, ačkoli autonomní vláda Krymu jasně a srozumitelně požádala Rusko o pomoc.

Stačí si udělat srovnání třeba právě se Srbskem. Zde USA a NATO "humanitárně bombardovali" stát, který pouze bránil svou územní integritu, když se přistěhovalecká albánská menšina rozhodla anektovat území Kosova. Zde USA a NATO jasně stáli na straně separatistů, kteří vyháněli i vraždili původní obyvatelstvo a dopouštěli se tak etnických čistek. Nemluvě o zapojení do černého obchodu s lidskými orgány odebíraným jinoetnickým zajatcům . Žádný ze spáchaných zločinů nepřevážil ve prospěch spravedlnosti nad tím, že noví vládci Kosova zde Američanům postavili největší vojenskou základnu v Evropě a americkým politkům a generálům rozdali akcie energeticých a telekomunikačních firem - zřejmě za odměnu za pomoc při krádeži úzeí a podpoře porušení mezinárodního práva.

Naopak teď na Ukrajině, kdy ukrajinská fašistická strana Pravý sektor již rozpoutala násilí proti ruským a rusky mluvícím občanům, kdy kvůli tomu autonomní Krym požádal Rusko o pomoc při zajištění klidu a míru, se USA a EU jasně staví na podporu fašistických a teroristických praktik údajné "opozice".

Ačkoli se nám "znalci" v ČT snaží tvrdit, že ruští občané nejsou v nebezpečí, realita je jiná. Zde několik videí:

představitel Pravého sektoru ( jakýsi Saško Bilij ) napadá prokurátora a vyhrožuje zbraní: https://www.youtube.com/watch?v=HRttirHJ7sI

stejný představitel Pravého sektoru na politickém jednání evidentně zastrašuje zbraněmi i slovně ostatní účastníky: https://www.youtube.com/watch?v=uOdnE_5-hUA#t=17

zde představitel Pravého sektoru již přímo vyhrožuje Rusku jaderným úderem: https://www.youtube.com/watch?v=BvR_YtpShbU

 

.... opravdu kdaž jsem včera slyšel v ČT tu otevřenou roruskou propagandu a tvrzení, že opozice nikoho neohrožuje, říkal jsem si, že CT musí být okamžitě zrušena, a rozhodně již nsmí být placena všemi občany, protože zcela rezignovala na status a funkci "veřejnoprávní" ... je z ní obyčejná havistická hlásná trouba NWO.

 

Vidím jasně dvojí metr a neskutečné pokrytectví představitelů západních mocností, a bohužel k naší smůle i jejich českých poskoků jako je Zaorálek, Schwarzenberg, Zeman a mnozí další. O zjevně zkorumpoaných nebo opravdu hloupých novinářích a "znalcích" nemluvě.

 

Jednoduše řečeno: Rusko má plné právo k zásahu na území Krymu, protože je to jeho původní území s vojenskou základnou, s většinou ruských obyvatel a autonomní krymská vláda požádala o ochranu. Pokud by jednání Ruska měl nědo drzost nazvat protiprávní, měl by nejprve pojmenovat co pak byly útoky USA, NATO a EU v Libyi, v Iráku a hlavně v bývalé Jugoslávii v Srbsku. Mimochodem první vyzval USA a EU k vojenskému zásahu Kličko .... Rusko tedy fakticky jen reaguje na takováto prohlášení.

 

Stydím se za to, kolik pokryteckých zmetků a poskoků NWO je v ČR u moci a kolik z nich má tu drzost své pokrytectví ještě veřejně předvádět.

Vyhledávání