Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

Který pokrytec se stále zviditelňuje na kauze s prasečákem v Letech ?

05.08.2014 09:20

Schwarzenbergské panství bylo v prosinci 1939 postiženo živelnou pohromou. Déšť, přívaly sněhu. 40% lesů na rozloze 10000 hektarů bylo zničeno. Náprava vlastními silami by trvala 15 až 20 let a hrozil by bankrot panství. Schwarzenbergův advokát se proto obrátil na protektorátní úřady s žádostí o pomoc. Úřady Schwarzenbergovi vyšly vstříc, a tak v létě 1940 vznikl pracovní tábor v Letech u Písku, jehož jediným cílem bylo pomoci Schwarzenbergům z nouze.

Lidi tohle je to důležité!! Proč se nemluví nikde o tomhle. To je to nejdůležitější na cikánském táboře v Letech!

 

........ je evidentní, že pracovní tábor v Letech sloužil k dodávání pracovních sil pro rod Schwarzenbergů ..... navrhuji tedy všem těm hlavisticko-pravdoláskařským pokrytcům, pokud se jim nelíbí vepřín v blízkosti pozemku památníku, aby požádali Karla Schwarzenberga o vykoupení vepřína a zaplacení jeho likvidace. Pan Schwarzenberg tak může smýt vinu svého rodu na vybudování tábora a na údajných zvěrstvech tam páchaných. Ale opravdu nechápu, proč by to měli platit všichni občané- daňoví poplatníci, jak si zřejmě představují bláznivý Dienstbier a spol

 

Otevřeně říkám, že nesnáším Okamuru .... mimo jiné i proto, že mně osobně ukradl část programu a prezentoval ho v TV jako svůj. Nicméně když slyším, jak ho teď některé poslanecké a senátorské havlistické zrůdičky napadají a šikanují jen proto, že o pracovním táboře v Letech řekl pravdu, tak mám chuť je proplesknout.

Vyhledávání