Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

Mám sen ..... I have a dream ...

22.03.2017 15:42

Mám sen, že se najde alespoň jeden český europoslanec, který jasně řekne několik věcí:

1) Milá EU- už nás opravdu nebaví vaše sociální inženýrství, neschopnost a pokusy o stvoření neomarxisticko-fašistické společnosti

2) Milá EU, žádám, abyste okamžitě vysvětlili italskému premiérovi, že pokud si Itálie dováží sama dobrovolně tisíce migrantů denně z libyjských výsostných vod do Itálie, nese za to odpovědnost pouze italská vláda a ta nemá právo ctít po nikom, aby si její hosty někdo přebíral, ani na ně finančně přispíval.

3) totéž co pro Itálii platí pro všechny země které dobrovolně přijímají migranty a nehodlají uzavřít evropské hranice, ani skutečně natvrdo začít s vyhošťováním .

4) Milá EU- když šlo o omezení produkce a šikanu nově příchozích států, o buzeraci ohledně údajného klmání spotřebitele názvy pomazánkové máslo, RUM, Marmeláda, kdy jste tvrdili že jde o produkty s jiným složením a proto se názvy musí změnit, nebo přestat dodávat na evropský trh ..... to jste do toho šlapali ...... a když chceme, aby ke klamání spotřebitele se stejným názvem pro výrobky s jiným složením nedocházelo u západních korporací do dávajícím výrobky s náhražkami- mnohdy zdraví škodlivými- tak se vymlouváte a zdržujete.
.....
Vážení europoslanci a představitelé EU,, každý den nám dáváte najevo, že jsme vítaní jen jako platící a mlčící přívažky, kteří musí souhlasit se vším, co vyplodí choré neomarxisticko-fašistické mozky eurokomisařů a eurohujerů v EP, pod jejichž vedením se z EU stal politicky i fyzicky neschopný moloch, vhodný jen k rozhazování miliard z kapes daňových poplatníků, do kapes vybraných korporací, a kapes vašich.

Toto není Unie, do které jsme chtěli. 
Toto není Unie, kde by se nám líbilo. 
Toto není Unie, kde chceme být.
..... a pokud okamžitě nezměníte své chování, nezbavíte se své zaslepenosti o konání dobra proti vůli občanů a i za cenu jejich zničení, my tu s vámi dál nebudeme, a odcházíme.

......
to bych si přál, a takového politika bych si mohl vážit

Vyhledávání