Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

Opravdu nechápu lidi, kteří chtějí dát hlas Babišovi. Je mi jich líto ...

08.10.2013 09:26

Považuji Babiše za nové přicházející zlo, a pokud skutečně získá moc k tomu, aby ovlivňoval toky veřejných peněz, tak ať nás chrání všichni svatí.

 

Osobně naštěstí ve svém okolí neznám nikoho, kdo by chtěl Babiše volit a proto je mi velmi zatěžko věřit těm průzkumům, které ho zvedají na zisk přes 15%. Kdybych takové lidi znal, musel bych se jich nutně ptát na důvod. Zatím jsem se totiž na diskusích setkal jen s naivním tvrzením, že "on je bohatý, on už peníze nepotřebuje" ..... skutečně větší nesmysl jsem už dlouho nečet a neslyšel. Je to přesně v duchu tvrzení, že kdo poslancuje 20 let a udělal si zákony na míru aby mohl beztrestně krást, že najednou krást přestane, nebo bude krást méně. Ti lidé skutečně nemyslí .....

 

Politika je o ovládání peněz a získání moci. Můžeme si namlouvat co chceme, ale vždy to tak bylo, je a bude. A člověk, který lidem tvrdí, že vstupuje do poltiky, ale přitom po penězích ani moci netouží a nejde - takový člověk lže. A proto mohu objektivně prohlásit, že Babiš je bezskrupulózní a drzý lhář. A opravdu lituji všechny, kteří jsou tak naivní, že mu na jeho lži skočí. Bylo by mi to jedno, pokud by se případné následné vládnutí babišovců týkalo jen jich, jenže ono se to bude týkat všech občanů ČR, i těch kdo vidí, co je řepkový král zač. Tedy mne, mé rodiny, našich přátel a známých. Přímo se vnucují slova z Klusovy písničky "Za co pane Bože , za co ?"  ..... za hloupost, za naivitu, dokonce za obdivování toho, jak si Babiš u prodejných poslanců ČSSD i ODS vyloboval podmínky pro svůj kšeft.

Lidi myslete ..... zjistěte si fakta ! Nikdo nám nevnucoval, abysme dnes museli nutně přimíchávat do PHM nějaké řepkové sajrajty !  Tato povinnost je pro nás až od roku 2020 !!!  Přesto věříte Babišovi jeho lži o tom, že na jeho řepkový sajrajt jezdíme kvůli nařízení EU !!!  Věříte jehopohádce o úspěšném podnikateli, přitom Babiš je koncentrovanou esencí toho nejhoršího, co obsahuje slovo lobbysta. A NÁS VŠECHNY JEN JEHO ŘEPKOVÝ KŠEFT STOJÍ PŘES 3 MILIARDY KORUN ROČNĚ !!! A pokud ho naivní nebo neinformovaní občané dosadí k moci, očekáváte zlepšení ? NAOPAK !!! Jeho jediým cílem je zajištění dalšího přísunu dotací, navýšení % biopalivové složky v PHM a zvýšení zisku ..... to vám šmarjá občané nevadilo to, co předvedl odsák Řebíček ?

To opravdu nevidíte, že dojde k dalšímu zotročení pomocí řepkového sajrajtu a zbohatnutí stejných gaunerů, jako byli a jsou fotosolární baroni ? Tvrdíte, že babiš nepotřebuje peníze- že jich má dost ..... a co skutečnost, že i při zisku z dotací a vylobovaného kšeftu ( u Babiše totiž zisk firem je přesně ve výši přijatých dotací a zisku z biopříměsí PHM) 6 miliard má potřebu žádat o dotaci 50 milionů na stavbu jeho soukromého ranče. Opravdu to koresponduje s těmi kecy o nepotřebě peněz ? Skutečně nadále hodláte věřit takové pitomosti ?

 

Nechci do politky bývalé agenty StB, lobbysty a podobný ksindl parazitující na občanech ...... proto říkám NE tomu spolku,který platíme my všichni téměř 2 korunami z každého koupeného litru PHM.

 

A další lež Babiše řečená na kameru, že prý neovlivňuje ceny potravin v ČR ..... neovlivňuje - on je přímo určuje ! Zde důkaz provázanosti firem, která mu to umožňuje:

Vyhledávání