Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

Otevřený dopis premiérovi ČR- Dluhoslavu Sobotkovi ...

21.02.2014 20:00

Milý Bohouši, zvaný Dluhoslave První.

Omlouvám se za familiérní oslovení i tón, který použiji v tomto dopise, ale vzhledem ke tvému vztahu k penězům mým, mé rodiny i všech daňových poplatníků, mi přijde vhodné nějak vyjádřit, že máš zřejmě dojem, že jsme si velmi blízcí. Jinak si totiž neumím vysvětlit, že mým jméném vyjadřuješ takovou ochotu přijmout jakési blíže nespecifikované množství ukrajinských radikálů, abychom je zde hostili, zajistili jim bydlení, stravu, pravděpodobně i práci a umožnili jim standardní život, pokud budou nuceni odejít ze své domoviny. Tvá ochota je evidentní z tvého prohlášení, že "můžeme přijmout" ...

Jak jsem mohl postřehnout z množství videí ( která jsou teď v tichosti, ale o to větší rychlosti stahována z Youtube ) mohou to být z valné většiny lidé velmi radikálních názorů i chování, pro které nemá zdraví ani život člověka valnou cenu ( viz. házení molotovových koktejlů na jiné osoby, házení různých předmětů na tytéž a dokonce střelba z loveckých brokových i kulových zbraní  na jiné osoby s úmyslem zabít- téměř 20 zastřelených policistů hovoří za vše ). O taková agresivní individua v ČR věru nestojím a pochybuji, že i převážná většina mých spoluobčanů. Otevřeně bych ti tedy chtěl říci toto:

 

Milý Bohouši, nevím jak ty, ale já rozhodně nemám na to, abych živil nějaké uprchlé radikály z Majdanu- a i kdybych měl, tak bych to neudělal. Pokud tedy tvrdíš, že "můžeme"- máš doufám na mysli pouze svou vlastní rodinu a přátele. Pokud vy hodláte ty lidi hostit za SVÉ peníze - nemám nic proti tomu. Ale pokud bys chtěl použít veřejné peníze určené pro chod státu a pro české občany, měl by ti asi někdo velmi důrazně vysvětlit, že to tedy nikoli. I třeba tím, že ti dá přes držku ! Možná by se ti konečně rozsvítilo a pochopil bys, že státní peníze nejsou k tomu, abys je zbůhdarma rozhazoval za kdejakou chujovinu, která tě napadne, nebo kterou by ses zalíbil svým zahraničním poručníkům, nebo aby sis za ně pořizoval soukromé bydlení ačkoli byly určeny na tvé dojiždění do zaměstnání.

 

Rád bych ti Bohouši oznámil, že ČR na tvé podobné nápady skutečně nemá finance, státní dluh se blíží částce 2 BILIÓNŮ korun a půjčovat si na tvé nesmyslné nápady je pitomost. Takže ti doporučuji, abys konečně začal používat mozek a o státní peníze ( když už jsi ke škodě nás všech dostal možnost si na ně sáhnout ) začal pečovat jako řádný hospodář a nikoli jako úplný vůl.

Přeji ti Bohouši hezký den.

Tvůj věrný NEobdivovatel

Marek Vokšay

Vyhledávání