Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

Proč Janota dělá to,na co parlamentní strany nechtěly ani sáhnout ?

19.12.2009 13:34

Již několik let brojíme proti naprosto nemravným podmínkám pro manažery státních a polostátních podniků a nikdy se nikdo v parlamentu nebyl ochoten se takovými námitkami zabývat. A hle-jakmile nastoupí úřednická vláda-najednou se najde i snaha šlápnout na kuří oko všem vyžírkům ve vedení ČD, ČSA, ČEZu a dalších firem, jejichž manažeři si na svých postech vlastně mohou připadat jako vládci malých království,která jim my všichni daňoví poplatníci zvesela dotujeme.

Proč se k tomuto kroku odhodlal až Janota ? Odpověď je překvapivě jednoduchá. Všechny státní a polostátní molochy jsou více či méně provázány s politickými stranami , korýtky ve správních radách počínaje a příspěvky na stranická konta konče. V tomto korupčním systému jsou všechny stávající parlamentní strany kupodivu zajedno a jen podle momentální pozice či opozice se pravidelně střídají v tom,která bude mít během konkrétního volebního období v těchto podnicích dočasně větší vliv .

I tato situace je dalším z důvodů,proč odstavit stávající parlamentní strany od koryt- jen tak se dají zpřetrhat korupční vazby a narušit korupční kanály, kterými proudí do stranických či soukromých pokladem miliardy ze státních peněz . A jen tak budeme moci konečně umravnit všechny managery, kteří spolykají jen na své požitky peníze, které se dají rozhodně využít smysluplněji .

Vyhledávání