Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

Prohlášení volebního managera SUVERENITY

12.05.2010 11:23

Dobrý den,

velice nás těší, že máte zájem s námi spolupracovat. Jelikož se k nám v posledních dnech hlásí mnoho příznivců a zájemců o členství, okamžitě po volbách začneme budovat stranickou strukturu ve všech oblastech. Do voleb ovšem všichni pracujeme téměř beze spánku na volební kampani. Vzhledem k tomu, že nás agentury ochuzují o procenta preferencí a dokonce i když nám přiznají 3 %, tak to zase noviny neuveřejní, tak musíme jezdit po republice a mluvit s občany. Včera např. měla paní Bobošíková besedu s plným sálem (cca 400 lidí) v Brně. Podle nezávislých průzkumů máme přes 9 %. Opakuje se model před loňskými volbami do EU. Přisuzovali nám před volbami 1,2% a vzápětí jsme dostali 4,26. Čili o koeficient 3,55 více. Tedy, když nám teď přisuzují 3%, tak pokud to vynásobíme koeficientem 3,55, tak dostaneme ve volbách 10,65%. Agenturami a médii úmyslně zatajovaná procenta preferencí mají za úkol zmást voliče a navést je na myšlenku, že nás nemá cenu volit, že hlas propadne. Nakonec agentury jsou privátní podniky a platí si je bohaté strany, nebo ČT. Musíme si tudíž objednat další nezávislý průzkum nezávislou agenturu, bohužel ze zahraničí, protože ty naše jsou nedůvěryhodné a tak v nejbližších dnech zveřejníme výsledky. Proto Vás prosíme, přesvědčujte Vaše sousedy, známé i neznámé: Má cenu volit Suverenitu Jany Bobošíkové! Její reálný výsledek ve volbách bude kolem 10 %.
 

    Lídr kandidátky Suverenity – bloku Jany Bobošíkové v Královéhradeckém kraji Bc. Jiří PROCHÁZKA vysvětluje na přiloženém videu program Suverenity ve znakovém jazyce. Druhé video obsahuje návod pro neslyšící voliče jak volit v nadcházejících parlamentních volbách. Jsme přesvědčení, že je třeba komunikovat s neslyšícími formou pro ně nejsrozumitelnější, což naše společnost dosud nečinila. Snažíme se tak zvýšit zájem o volby i u těch spoluobčanů, kteří doposud vinou špatné komunikace s většinovou společností volebního práva příliš nevyužívali. Proto jsme se rozhodli i volební spoty Suverenity – bloku Jany Bobošíkové v České televizi „naznakovat“. Do znakového jazyka je převádí přímo lídr Jiří PROCHÁZKA.
    Suverenita – blok Jany Bobošíkové tak pokračuje ve své snaze otevřít politiku všem skupinám občanů. Součástí naší snahy je i nabídka neslyšícím a dalším handicapovaným, aby se sami zapojili do aktivní politiky v podzimních komunálních a senátních volbách.

Mgr. Petr Hannig, hlavní volební manažer Suverenity - bloku Jany Bobošíkové, strany zdravého rozumu - volební číslo 21

Vyhledávání