Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

Propaganda už i na dětských TV-kanálech ? Zrušte ČT !!!

10.09.2013 10:07

Propaganda už i na dětských TV-kanálech ? Zrušte ČT !!!

ČT nedávno spustila dětský kanál "Déčko". Očekával jsem, že na něm poběží čistě dětské pořady, pohádky, vzdělávací programy, prostě zábava a poučení pro děti. A jaká je ale realita ?

ČT na tomto kanálu spustila také dětské "právičky" . V nich pouští dětem informace o tom, co se děje v Sýrii, a to takovým způsobem, že více či méně otevřeně označuje která strana je dobrá a která špatná, konkrétně v tomto přípdě nasazuje psí hlavu Asadovi. Přestože téměř nikdo už nevěří Obamovi a jeho tajným službám žvásty o tom, že Asad vydal rozkaz k použití chemických zbraní, přestože kromě USA a pád válkychtivých bláznů je celý svět proti bombardování Sýrie, přesto ČT vymývá mozky nevinným dětem a programuje je pro časy budoucí.  Přesně v duchu proamerických globalistických pravdoláskařů a havlistů, kteří ČT již 20 let ovládají.

Toto je tak nehorázná prasárna, že by za ní měla být ČT okamžitě zrušena a všichni zodpovědní pracovníci na minutu vyhození na dlažbu. A nejhorší na tom je, že i tato prasárna byla zaplacena z daní nás všech.

 

Jsem pro okamžitý zákaz podobných praktik a pro absolutní zákaz reklamy na dětských kanálech či během tzv. dětských pásem a mezi nebo během pořadů pro děti.

Vyhledávání