Jen my sami jsme zodpovědni za svůj osud !

To vám opravdu nevadí, že jste otroci ?

30.10.2013 09:08

Uvědomte si jak žijete ......

- jste uvězněni ve světě, kde se úspěch měří penězi a majetkem

- peníze a majetek totiž umožňují svobodu, svobodu myšlení, svobodu jednání

- peníze a majetek jsou ale určeny jen určité sortě lidí

- 90% občanů žije pro to, aby pracovalo....ačkoli by to mělo být naopak- tedy pracovat, aby mohli žít

- těch 10% co mají peníze a majetek ale má životní zájem na tom, aby se situace těch zbylých 90% nezlepšila .... přišli by pak o svá privilega, o pocit že jsou "lepší lidi"

- těch 90% lidí je honěno k co nejvyšším pracovním výkonům pro zisky privilegovaných 10%, aby přišli domů, kde jim jsou cíleně nabízeny produkty spotřební společnosti...... za účelem udržení stavu jsou přesvědčování, že žít na dluh je normální a správné, jsou vedeni k závsti a naštvanosti, jsou masírován do stavu, v němž sami uvěří, že se jim jejich stav vlastně líbí, že jsou v něm spokojení .... za tím účelem jim méfdia předkládají různé formy vymývání mozků jako tzv. reality show .... v nichž lidé sledují ještě větší zoufalce než jsou oni sami. Má to v nich vyvolat pocit, že oni vlastně žijí pohodový život, že se mají dobře, protože ti lidé vystavovaní v TV jsou přece naprostí magoři. Běžný občan je tak cíleně udržován a směrovám ke sledování vymyšlených nebo manipulovaných osudů neznámých lidí, což mu má zamezit v poznávání sousedů, sdružovat se, komunikovat a přemýšlet o tom co se děje v jeho nejbližším okolí, jak je manipulován jeho vlastní život.

..... dnešní mocní vládci světa a jejich poskoci uvedli znovu do života staré známé pravidlo o chlebu a hrách pro plebs a protože běžný občan je od přírody líný - nechal se zmanipulovat, koupit za ubohý žvanec a fiktivní pocit jak se má dobře, A STAL SE Z NĚHO NOVODOBÝ OTROK !!!

 

To vám skutečně nedochází, že svět ovládá skupinka novodobých otrokářů, kterým slouží poskoci na úrovni národních vlád prostřednictvím kterých jsou neustále více utahovány pomyslné otěže, smyčky kolem krků a okovy kolem končetin jako u skutečných otroků v minulosti ?

Opravdu si myslíte, že žijete v demokracii .... tedy že si "vládne lid" ?

Zapomeňte ..... JSTE OTROCI !

Vyhledávání